Erdoğan'dan açıklama: Türkiye'siz mümkün değil

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Üsküdar 6. Olağan ilçe kongresi öncesinde konuştu. Erdoğan Suriye'yle ilgili Türkiye'nin olmadığı hiçbir adımın atılması mümkün değil dedi.

Erdoğan'dan açıklama: Türkiye'siz mümkün değil
Erdoğan'dan açıklama: Türkiye'siz mümkün değil
GİRİŞ 15.04.2018 20:18 GÜNCELLEME 15.04.2018 20:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Artık Suriye'de Türkiye'nin olmadığı hiçbir adımın atılması mümkün değil. Amerika'nın İngiltere ve Fransa ile birlikte rejimin kimyasal silah tesislerini hedef alan son saldırısında bir defa daha gördük ki bu iş öyle pansuman tedbirlerle olmuyor.'' ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE'NİN OLDUĞU YERDE TERÖR OLMAZ'

Türkiye'nin olduğu yerde terör olmaz, sadece huzur kök salabilir. Terör olmayınca da Suriye ve bölgeyle ilgili hesaplar tutmuyor. Pusulalar şaşıyor. Suriye üzerinde hesap yapanlar, petrol üzerinde hesap yapıyor. Petrol...Ve bu oyunu da biz bozacağız

YORUMLAR 10
  • Gerçekler 6 yıl önce Şikayet Et
    Ah reisim birde şu içerideki emperyalistlere koyun olmaya alışmış cahiller anlasa bunu. Bu koyunlar için hey şey dolar kaç tl, yuro kaç tl olmuş gidiyor. Anlamıyorlarki ekonomiden çok daha önemli bir savaşın içinde ülkemiz. Bağımsızlık savaşındayız. Gelecek nesillerimiz kafire köle olmasın diye reis burada milli bir mücadele veriyor ama içimizdeki cahil emperyalist kölesi insanlar bunu anlamak istemiyorlar. Türkiye'ye çektikleri o kadar operasyondan sonra hala reisin arkasında durmayan, ona destek vermeyen insanlara söyleyecek kelimelerimi ahirete saklıyorum.
    Cevapla
  • Fani 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir yerde Mehmetçik varsa orada güven vardır huzur vardır.
    Cevapla
  • hıdır BUDUR 6 yıl önce Şikayet Et
    UTANMANIN DA GİZLİ FORMÜLÜ YOKTUR. Bu Colin Powel denen amuca değilmiydi " Irak'ta gizli kimyasal silahlar var deyip, Amerikan askerlerini Irak çöllerine süren??!!" ....Ve emekli olduktan yıllar sonra da "Irak'ta kimyasal silahlar var konusu yalandı deyip, milyonlarca insanın ölüp gitmesinden dolayı suçlulugunu az da olsa kamuoyu ile paylaşabilen???
    Cevapla
  • mehmet emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Butun meselede bu zaten,OSMANLI GERI DONUYOR,kuyruk acilari ondan.Istedikleri kadar cirpinsinlar ALLAH [CC] nin IZNI ILE BIZI DURDURAMAYACAKLAR....
    Cevapla
  • ünal 6 yıl önce Şikayet Et
    heyt allahına tek bir olan allaha guban olayım. ölmek şehadettir reis. muz cumhuriyetı olmaktansa şehadet şerbetini içeriz. evvelallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!