Baldız daha fazla dayanamadı! Prens dondu kaldı

Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın başı, Düşes'in ailesi yüzünden ağrımaya devam ediyor. Meghan'ın üvey kardeşi Samantha Markle, bu kez Prens Harry'i de hedef alan çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Baldız daha fazla dayanamadı! Prens dondu kaldı
Baldız daha fazla dayanamadı! Prens dondu kaldı
GİRİŞ 09.07.2018 11:10 GÜNCELLEME 09.07.2018 14:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başta İngiliz basını olmak üzere, 19 Mayıs’ta dünya evine giren Prens Harry ve Meghan Markle çitftine dünya basınının ilgisi sürüyor. Attıkları her adımları yakından takip edilen çiftin başı, Markle ailesi tarafından ağrımaya devam edecek gibi.

Düğün öncesinde bir paparazziyle anlaştığı ortaya çıkan ve skandalın patlak vermesiyle düğüne katılmaktan vazgeçen baba Thomas Markle ile Düşes’in ilişkisi çok konuşulmuştu.

 

 

SERT ELEŞTİRİLERDEN PRENS'TE NASİBİNİ ALDI

Düşes’in üvey kardeşi Samantha Markle ise, ikilinin ilişkileri konusunda Meghan Markle’ı suçlamaya devam ediyor. Twitter’dan çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Samantha, geçtiğimiz açıklamalarının aksine bu kez Prens Harry’ye de verdi veriştirdi.

Meghan’ın ailesine sırtını döndüğünü ve babası dahil herkese kötü davrandığını belirten Samantha, Prens Harry’nin eşinin sözünden çıkamayan bir pısırık ve korkak olduğunu söyledi.

"Meghan’ın kıyafetlerini giymeyi bırak. Diana bu günleri görse utanırdı" diyen Samantha, kız kardeşinin çakma İngiliz aksanıyla da dalga geçti.

YORUMLAR 2
  • Cengiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Hem vallahi hem billahi. ..bize ya....
    Cevapla
  • delivery 5 yıl önce Şikayet Et
    kari kiskanclik krizine girmis prenses olmadi diye kraliyet ailesine salliyor ama iyi yapiyor rezil etsin onlari
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi