Bu adamı gören kaçıyor... Gerçek çok farklı

Kanseri yendikten sonra daha önce benzeri görülmemiş bir cilt hastalığına yakalanan Adam Curlykale, Vücudunun %90'ını dövmeyle kapladı. Polonya'da yaşayan adam gözünü de dövmeyle kaplarken, önceki gün neşter altına yattı. Curlykale'nin ameliyat sebebi ise bir hayli ilginç.

Bu adamı gören kaçıyor... Gerçek çok farklı
Bu adamı gören kaçıyor... Gerçek çok farklı
GİRİŞ 19.07.2018 09:49 GÜNCELLEME 19.07.2018 09:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Rusya’nın Kaliningrad kentinde doğup büyüyen Adam Curlykale, dünya basınının gündemine oturdu. 32 yaşındaki Curlykale’nin hikayesi ise ilginç....

CİLT HASTALIĞINA YAKALANINCA ÇAREYİ DÖVMEDE BULDU

 

 

Geçtiğimiz yıllarda kanser teşhisi konulan ve tedaviyle birlikte kemoterapi süreci sonucunda hastalığı yenen Curlykale, buna rağmen daha önce pek de bilinmeyen bir cilt hastalığına yakalandı. Curlykale’nin cildinde beyazlama ve pul pul dökülmeler yaşanırken bu durumdan rahatsız olan genç adam çareyi dövmede buldu.

HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR KARAR DAHA ALDI

Dövme yaptırarak vücudunun %90’ın dövdüren Curlykale önceki gün herkesi şaşkına çeviren bir ameliyata girdi. Vücudundaki bazı uzuvlardan rahatsız olan ve genel olarak dış görünüşünü kendisine göre etkileyen bazı uzuvlarını aldırma kararı aldı. Uzuvlarını aldırmak için neşter altına yatan Curlykale, zorlu ve başarılı bir operasyon sonrasında bu uzuvlarını aldırmayı başardı.

HAYATINDAN OLDUKÇA MEMNUN

2017’de bir TV programına katılarak şöhrete kavuşan Curlykale, "Toplumun geri kalanından farklı olduğumu her zaman biliyordum. En sevdiğim renk hep griydi. Grinin farklı tonlarını seviyorum ve dolayısıyla cilt rengim de tam siyah değil" dedi. Yerel basın Curlykale’nin bu zorlu operasyon için Meksika’daki Guadalajara’ya gittiğini yazdı.

Açıklamalarda bulunan Curlykale, "Dövmeleri ben tasarlıyorum çünkü bu benim vücudum. Vücudumu belli şekilde görüyorum ve ona ulaşmak için adım adım çalışıyorum. Hayatımı yaşamaya bakıyorum" dedi.

YORUMLAR 10
  • anonim 5 yıl önce Şikayet Et
    Zor hastalikmis geçmiş olsun.Ama adam karizma oluşmuş
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun hastalıgı zor bir hastalık özellikle psikolojik olarak
    Cevapla
  • Ne diyeyim 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah
    Cevapla
  • Kahtalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseyi amansız bırakmasın inşaallah
    Cevapla
  • pis bir hastalik 5 yıl önce Şikayet Et
    sedef hastaligina yakanlanmis bu eleman bu hastalik caresiz bir hastalik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor