25 bin kişilik katliam listesi ortaya çıktı!

Almanya'da faaliyet gösteren, 8'i Türk 10 kişiyi öldürmekle suçlanan aşırı sağcı Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) örgütüne ve bu örgütle paralel çalışma yapan ırkçı örgütlere yönelik yeni belgeler ortaya çıktı.

25 bin kişilik katliam listesi ortaya çıktı!
25 bin kişilik katliam listesi ortaya çıktı!
GİRİŞ 31.07.2018 14:18 GÜNCELLEME 31.07.2018 14:32
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Almanya'da 2011'den sonra aşırı sağcı oluşumlara yönelik polis aramalarında 25 binden fazla kişinin bilgilerinin yer aldığı "düşman" listelerinin ele geçirildiği bildirildi.

"Redaktionsnetzwerk" adlı gazeteciler ağının haberine göre, Sol Partinin verdiği soru önergesine Alman hükümetinin verdiği cevapta, Listede Türklerin isimlerinin de olduğu düşünülen aşırı sağcı oluşumların 25 binden fazla kişinin adlarının yer aldığı "düşman" listeleri hazırladığı aktarıldı.

 

 

Lİsteler aşırı sağcı gruplara yapılan aramalarda ele geçirildi

Listelerde kişilerin isim, adres ve telefon numaraların yer aldığı belirtilen cevapta, listelerin 2011'den sonra aşırı sağcı Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) terör örgütü, "Nordkreuz" oluşumu ile 3 aşırı sağcı gruba yönelik yapılan aramalarda ele geçirildiği kaydedildi.

Cevapta, Alman güvenlik makamlarının bu listelerde isimleri yer alan kişilerden sadece 3'ünü bilgilendirdiği aktarıldı.

"Aşırı sağcı terör tehlikesi görmezden geliniyor"

Sol Parti Milletvekili Martina Renner, aşırı sağcı terör tehlikesinin güvenlik makamları tarafından görmezden gelindiğini belirterek, Federal Kriminal Dairesinin sadece 3 kişiyi bilgilendirmesini de eleştirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • demir 5 yıl önce Şikayet Et
    alman gizli servisi bu işin içinde katil
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaa bunlar yahudi düşmanı deilmiydi hangi ara ve neden türk düşmanı oldular
    Cevapla
  • Avrupa’lı 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa’da müslüman Boşnaklar neden soykırıma uğradı ellerinde silah olmadığı için katil sırplar herdaim pusuda bekledi ve ellerine geçen ilk fırsatta Batı’nın desteğinide alarak bu topyekun katliamı gerçekleştirdiler! Batı nekadar medeniyeti demokrasisiyle övünsede aslında öyle değil? Her an katliam yapmak için hazırlar çünkü Bunların kültürü bu? Hal böyleyken Avrupa’da milyonlarca vatandaşımız ve müslüman yaşamakta yaşananlardan ders çıkartıp devletimizin böylesi bir hadise vuku bulursa ki böylesi bir durum çok uzakta görünmüyor? Devletimizin bu insanların kendilerini savuna bilmesi için bir strateji geliştirmesi zaruridir?.
    Cevapla
  • nusri 5 yıl önce Şikayet Et
    "Ey iman edenler! Sizden olmayanlardan hiçbir sırdaş edinmeyin. Onlar size fenalık etmekten asla geri kalmazlar. Hep sıkıntıya düşmenizi isterler. Onların kinleri konuşmalarından apaçık ortaya çıkmıştır. Kalplerinde gizledikleri ise daha büyüktür. Eğer düşünürseniz size âyetleri açıkladık." (Ail imran 118)
    Cevapla
  • Aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanların iğrençliğini anlamak için almanyada yaşamak lazım. Almanyada Firmalarda tam bir nazi sistemi vardır. Yabancı çalışanlar ezilmeye mahkumdur, almanın en delisi bile yabancıdan üstün tutulur. Yaşadınız evden dışarı çıkıp çöpünüzü atsanız, hemen birileri bisikletle gelir çöpünüzü kontrol eder. Girdiniz her devlet dairesinde ayrımcılık yapılır. Alman polisi sizi durdursa hatanız üzerinden ırkcılık yapar. Mahkemelerdeki hakimler bir yabancıyı kolay kolay haklı çıkarmaz. Türklere arka çıkan siyaetciler yada önde gelen isimler hemen karalama kampanyasıyla onursuzlaştırılır. Ancak almanların çıkarını düşünen Türkler teşvik edilir. Hastanelerde doktorlar Türklerle ilgilenmeyi sevmez.
    Cevapla
  • MÜCAHIT 5 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim kisa ve öz anlatmissiniz
    Cevapla
  • Yiğit 5 yıl önce Şikayet Et
    Aydın bey, ömrünüzde Türkiye'ye hariç kaç ülke gezdiniz gördünüz, doğru söyleyin lütfen.
    Cevapla
  • doğruları konuşan 5 yıl önce Şikayet Et
    Gururlu insan istenmeyen yerde durmaz
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu doğru değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap