Komşuda şaşırtan keşif! Ne olduğu bilinmiyor

Kısa bir süre önce harici uygulama kurulumunu terk ederek tarayıcı üzerinden hizmet vermeye başlayan Google Earth, tuhaf keşiflerin yapıldığı bir servis olmaya devam ediyor. Bir kullanıcısı, Yunanistan dolaylarını incelediğinde internette oldukça tartışılan keşfe imza attı.

Komşuda şaşırtan keşif! Ne olduğu bilinmiyor
Komşuda şaşırtan keşif! Ne olduğu bilinmiyor
GİRİŞ 02.08.2018 12:27 GÜNCELLEME 02.08.2018 12:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yunanistan’ın Selanik kentine bağlı olan Michanina bölgesi sahillerinde, Google Earth uydularına yansımış tuhaf bir cisim keşfedildi. Söz konusu cisim, görünüşü itibariyle popüler UFO formlarını andırsa da suyun altında bulunuyor.

İç içe geçmiş dairelerden oluşan yapısıyla dikkat çeken cismin ne olduğuna dair henüz bir açıklama yapılmadı. Sadece kullanıcının Disclose.tv adresinde yayınladığı bir video söz konusu.

 

 

Cismin Google Earth verilerine göre yaklaşık olarak 60 metre olduğu düşünülüyor. Komplo teorisyenleri, Unidentified Flying Object (Tanımlanayan Uçan Nesne) anlamına gelen UFO adından etkilenerek, bu tür su altı cisimlerine Unidentified Sea Object (Tanımlanamayan  Deniz Nesnesi) yani USO adını verdiler.

YORUMLAR 2
  • Turk 5 yıl önce Şikayet Et
    o da tek sana zarar verecek demi? amerikalilar koyarda yunan susar demi. ya birakin su politikayi. yunan milettide en az benim anadolu insanim kadar sicak. tabiki aralarinda asiriya kacan var. bu bizdede var ama düsmanca bakmayi birakin
    Cevapla
  • MsK 5 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ege de deprem yapabilirler faylari harekete gecirecek bir arac olabilir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?