Rusya'dan korkutan çıkış: Çatışma çıkar

Rusya Başbakanı Medvedev, "Gürcistan’ın NATO’ya girmesi korkutucu bir çatışma çıkartabilir ve bu da yıkıcı sonuçlara neden olabilir. Bunun neden gerektiğini anlamıyoruz" dedi.

Rusya'dan korkutan çıkış: Çatışma çıkar
Rusya'dan korkutan çıkış: Çatışma çıkar
GİRİŞ 06.08.2018 11:55 GÜNCELLEME 06.08.2018 11:55
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Rusya Başbakanı Dimitriy Medvedev, Gürcistan’ın NATO’ya girmesinin, korkutucu bir çatışma çıkartabileceğini iddia ederek, bu durumun yıkıcı sonuçlara yol açabileceğini ve buna neden gerek duyulduğunu anlamadıklarını söyledi.

Medvedev, bir radyo programında yaptığı açıklamada, Osetya’da 2008’de yaşanan savaşın önceden engellenebileceğini savundu.

 

 

Söz konusu savaşın "kaçınılmaz" bir sonuç olmamasına rağmen yaşandığını ileri süren Medvedev, "Gürcistan’ın NATO’ya girmesi de korkutucu bir çatışma çıkartabilir ve bu da yıkıcı sonuçlara neden olabilir. Bunun neden gerektiğini anlamıyoruz" diye konuştu.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, bir süre önce yaptığı açıklamada, tüm NATO üyelerinin Gürcistan’ı üyeliğe hazırlamak için çalışmaya devam edeceğini bildirmişti.

Öte yandan NATO üyesi Letonya, Litvanya ve Polonya’nın dışişleri bakanları bugün temaslarda bulunmak üzere Gürcistan’ın başkenti Tiflis’i ziyaret edecek. 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de yaptığı açıklamada, NATO’nun Gürcistan ve Ukrayna’yı kapsayarak genişlemesini “son derece olumsuz” şekilde değerlendireceklerini söylemişti

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Üst akıl ingiliz derin devletinin dünyaya yaydığı ekonomik krizin ve terörün çözümü bir lider etrafında toplanarak islam birliğini kurmaktır
    Cevapla
  • abdurrahman 5 yıl önce Şikayet Et
    ise yaramaz universiteli zombiler yetistiren bu antlasmadan kuŕtulduktan sonra vatanini ummetini seven ve dusunen kisilikli karekterli yetismis insanlarin talim terbiye kuruluna yerlestirilmeli.cok acil birsekilde mason localari ve baglantili tum kollari kapatilmali..
    Cevapla
  • abdurrahman 5 yıl önce Şikayet Et
    caydirici silahimiz yok,ekonomimiz dolara,ihracata kisacasi batiya gobekten baglanmis,bunlari bir cirpida yoksatip kenara cekilemeyiz.en azindan iyi yetismis, amaci para kazanmak olmayan din adamlarini ,ahlakli tuccar yani isadamlarini,buralara yollayip hertarafa "tohum" ekmeleri lazim yarinlar icin!! iceridede 1949 1952 yillari arasindaabd ile imzalanan egitim anylasmasinin iptal edilmes.....
    Cevapla
  • dünyayı kontrol 5 yıl önce Şikayet Et
    tüm dünyayı herkesi dize getirmek dertleri her işe karışıp emir vermek rusyayı önce kuşatmak sonra baskıyla ele geçirmek putin hala daha abd ile işbirliği yapacam derdinde. yapacaksan kkore ile türkiye iranla filistinlilerle venezuella cuba vs. ile yap o işbirliğini dışla abd ekonomisini de her türlü politik ekonomik girişimlerini de
    Cevapla
  • süleyman şah 5 yıl önce Şikayet Et
    türkiye gürcistan'ın nato üyeliğini veto etmelidir,zaten yeteri kadar etrafımızda ateş var,bir ateş daha yakmanın anlamı yoktur...ayrıca veto rusya'yı memnun edecek,bunu karşılıksız da bırakmayacaktır...
    Cevapla
  • Furkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet ayrica makedonya ve ukraynaninda katilmasi ile nato icinde bizim lehimize konusacak 3 yeni ülke katilmis olur. Amerikayi sevmiyoruz diye Rus olup tum dunyaya savas acmaya gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!