Avrupa'da korkunç rakam!

Avrupa Birliği'nde 2016 yılında bebeklerin yüzde 43'ünün evlilik dışı ilişkilerden dünyaya geldiği açıklandı.

Avrupa'da korkunç rakam!
Avrupa'da korkunç rakam!
GİRİŞ 09.08.2018 14:19 GÜNCELLEME 09.08.2018 14:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Avrupa Birliği'nde (AB) 2016 yılında bebeklerin yüzde 43'ünün evlilik dışı ilişkilerden dünyaya geldiği açıklandı.

AB İstatistik Ofisinin (Eurostat) son yayımladığı veriler, evlilik dışı doğan bebek sayısında 2000 yılına göre yüzde 15 civarında artış olduğunu ortaya koydu.

Evlilik dışı ilişkilerden doğan bebekler oranının en yüksek olduğu ülkeler arasında Fransa (yüzde 60), Bulgaristan (yüzde 59), Slovenya (yüzde 59), Estonya (yüzde 56), İsveç (yüzde 55), Danimarka (yüzde 54), Portekiz (yüzde 53) ve Hollanda (yüzde 50) öne çıktı. AB ortalamasının üstüne çıkan bu ülkelerde evlilik dışı ilişkilerden doğan bebek sayısı evlilik içi doğan bebek sayısını aştı.

Diğer yandan evlilik dışı ilişkilerden bebeğin en az doğduğu ülkeler Yunanistan, Hırvatistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi olarak sıralandı. Bu ülkelerdeki bebeklerin yüzde 80'i evlilik dahilinde dünyaya geldi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    avrupada insanlar artık evlenmiyorlar beraber yaşıyorlar ve çocuk sahibi oluyorlar. Ev alıyorlar beraber, istediği zamanlarda ayrılıyorlar
    Cevapla
  • test 2033 5 yıl önce Şikayet Et
    avrupa ülkelerinde doğum oranı düştüğü için, ilticacılar alman yada fransız kadınlara musallat oluyor.. biraz beraberlikten sonra çocuk peydahlıyorlar, sonrada babalık hakkı olmasın diye ve çocuk o ülkenin vatandaşı gibi büyüsün diye, babayı sınırdışı ediyorlar...
    Cevapla
  • bTn 5 yıl önce Şikayet Et
    kendini çok bilmiş zanneden kardesim durum senin salladigin gibi deil.eger biri oturumsuz örnegin fransiz birinden cocuk sahibi olduysa onu gonderemiyorlar.ikinciside kadinlarin evlenmeden cocuk sahibi olmalarinin nedenide cocyk yardimi,kira yardimi sosyal yardim vs daha fazla veriyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!