Şehrin ortasında Türk aileye alçak saldırı!

Yunanistan Selanik'te Türk plakalı araca ırkçı saldırı düzenlendi. Demir çubuk ve taşlarla yapılan saldırı sırasında araçta yer alan Türk vatandaşları şok geçirdi. 'Altın Şafak' ırkçı örgütü tarafından yapılan saldırıda Türk vatandaşlarına tehditler savruldu.

GİRİŞ 09.09.2018 17:37 GÜNCELLEME 09.09.2018 17:38
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

Yunanistan'ın Selanik kentinde Türk plakalı araca demir çubuk ve taşlarla saldırı yapıldı, araç sahipleri canlarını zor kurtardı.

''Altın Şafak'' (Hrisi Avgi) üyesi olduğu belirtilen aşırı sağcı bir grup tarafından Selanik’in ortasında Türk turistlerin aracına saldırı düzenlendi. Taşlar, sopalar ve demir çubuklarla aracın camlarını kıran saldırganlar, aracın motor kaputuna yazılar yazdı, araç içerisinde bulunan üç Türk vatandaşına da tehditler savurdu. 

 

 

Yunan haber sitesi Seleo.gr'de yer alan habere göre, Selanik’in merkezinde yer alan Çimiski caddesinde gerçekleşen bu ırkçı saldırıda araç içerisinde bulunan kadınlar şok geçirdi. Yunan polisi bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. 

Selanik Belediye Başkan Yardımcısı Spiros Pengas saldırı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı: 

''Utanç! Yunan ama özellikle de Selanik misafirperverliği, her koşulda yaralanmaması gereken tarihi bir değerdir!''

YORUMLAR 130
  • Huso 5 yıl önce Şikayet Et
    Normaldir... denize dökmüş dedelerimiz zamaninda... hala kuyruk acisi var... bizimkilerde tatile gidecek baska yer bulamamismi yunana para kazandiriyor..
    Cevapla
  • kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    biz mucale yapıyoruz siz yunanlara para kazandırıyorsunuz ne işinizyunanistanda turkiye yetmiyor bunlara vatan sevgisi yok bunlarda
    Cevapla
  • İzmirli. 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok alttan aldık, "aferin" diyecekler diye beklerken, bu cesareti buldular.
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan da ne işiniz var diyenler ; orası ecdad toprağıdır, bilen için Türk yurdudur, tarihin izini sürmek için gidebilen herkes gitmelidir ve varlığımızı göstermelidir...
    Cevapla
  • tamam 5 yıl önce Şikayet Et
    bizde türkiye ye gelen yunanlıları dövelim...ödeşmiş oluruz
    Cevapla
  • alara 5 yıl önce Şikayet Et
    yunan geliyormu ki buraya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!