Duda: Teklifim karşısında Trump'ın gözleri parladı

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, Polonya'da ABD üssü kurulması için 2 milyar dolar önermesinin ABD Başkanı Donald Trump'ın gözlerinde parıltıya yol açtığını söyledi.

Duda: Teklifim karşısında Trump'ın gözleri parladı
Duda: Teklifim karşısında Trump'ın gözleri parladı
GİRİŞ 01.10.2018 21:12 GÜNCELLEME 01.10.2018 21:13
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Sieci gazetesine demeç veren Duda, temmuz ayındaki NATO zirvesinde Trump'la Polonya'da daimi ABD üssü kurma fikrini istişare ettiğini belirtti.

"TRUMP KAFASINI SALLADI AMA BAŞKA BİR TEPKİ VERMEDİ"

 

 

Trump'a "Sayın Başkan, Polonya'da daimi ABD üssünün açılmasını isteriz" dediğini anlatan Duda, ABD Başkanı'nın kafasını salladığını fakat bir tepki vermediğini kaydetti.

"PARA TEKLİFİNİ DUYUNCA GÖZLERİ PARLADI"

Ancak üssün hazırlanması için 2 milyar dolar ayırmaya hazır olduklarını eklediğinde Trump'ın gözlerinin parladığını belirten Duda, bunun ardından konuşmanın tamamen farklı bir hal aldığını vurguladı.

ABD ÜSSÜNÜ MEMNUNİYETLE KARŞILAYACAĞINI BELİRTMİŞTİ

Ağustos ayı ortasında Trump'la görüşmesinin ardından konuşan Duda, Polonya'da kurulacak bir ABD üssünü memnuniyetle karşılayacaklarını belirtmişti.

Üssü 'Trump kalesi' olarak adlandıracaklarını ifade eden Duda, "Bunu yapabileceğimize inanıyorum. Bu kararın hem Polonya hem de ABD çıkarlarıyla örtüşeceğini düşünüyorum" ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR 31
  • muhammet 5 yıl önce Şikayet Et
    hala geleceğini ve emniyetini amerikada görenlere şaşıyorum dinamitin üstüne oturuyorlar gibi geliyor. amerika üssü olan heryerde iç karışıklık yönetim zaafiyeti bağımlılık var. amerika son yüzyılını yaşarken hala avrupanın koruyucusu olduğunu göstermeye çalışıyor. rusları palazlanmadan boğmak istiyor. etrafını kuşatıyor aynı türkiyeye yaptığı gibi
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    gözleri acilmayi ta ne olucak tiki aptal a bak yaa adam hem sömürü adina ülkene yerlesecek hem üstüne 2 milyar gibi bir para alicak sen aptal olursan abd niye yemesin senin pastani ulan geri zekali ülkende bir sürü fakir insan var sen abd ye yedir polanya halki seni tas yagumuruna tutsa yeridir
    Cevapla
  • Mehreba 5 yıl önce Şikayet Et
    Korkaklık, köle liğe razı ediyor söz de avrupa ülkesi.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Polonya haklı. Hem ruslar hem almanlar tarafından yüz yıllarca zulüm gördü. Rus tehdidi onlar için es geçilecek bir şey değil.
    Cevapla
  • esas 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle kerizi bulan her dolandırıcının gözü parlar. Akıllı olsa savaş çıkmamasının imkansız olduğunu ve üs bölgelerinin de büyük ihtimal nükleer başlıklarla vurulacağını bilir. Şu an savaşlarında ahlaksızca yasaklı kimyasal ve nükleerleri kullanan batı bilin ki bu savaşta en adice üretilmiş silahları kullanacak. Mümkün mertebe hızla NATO'dan ayrılıp nükleerleri göndermeliyiz. Bu savaştan uzak durmamız mümkün olmayacaktır. Boğazlar ve Anadolu temas bölgesi. Mümkün mertebe transit geçişe izin verip savaşı sınırlarımız dışına aktarmaya ülke sınırları içinde oluşacak geçici işgale gözdağı vererek tez bitirmelerini sağlamak gerekecek.Saldırılmadıkça saldırmayacağımızı tarafların anlaması lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'