'Kral Selman, Veliaht Prensi görevden alacak'

İngiltere'nin, Suudi Arabistan ve Yemen Savunma Ateşesi Albay Brian Lees, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden sonra Suudi Krallığı'nın saygınlığını ve güvenilirliğini düzeltmek için Veliaht Prens Selman'ı görevden alacağını iddia etti.

'Kral Selman, Veliaht Prensi görevden alacak'
'Kral Selman, Veliaht Prensi görevden alacak'
GİRİŞ 25.10.2018 21:08 GÜNCELLEME 25.10.2018 21:25
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin, Suudi Arabistan ve Yemen Savunma Ateşesi Albay Brian Lees, Suudi Arabistan Kralı Selman'ın, Suudi Arabistan Krallığı'nın saygınlık ve güvenirliğini tekrar düzeltmek için Cemal Kaşıkçı cinayetinin arkasındaki isim olduğu iddia edilen Veliaht Prens Selman'ı görevden alacağını söyledi.

KRAL SELMAN, VELİAHT PRENS'İ GÖREVDEN ALACAK

 

 

Albay Lees, Suudilerin Veliaht Prens Selman'ın Cemal Kaşıkçı cinayetinden sorumlu olmadığını söylemesine rağmen, Kral Selman'ın dışarıdan gelen baskılara karşı koymasının zor olduğunu söyledi. Lees, ilk etapta Veliaht Prens'i görevden alması beklenmeyen Kral Selman'ın ilerleyen süreçte Veliaht Prens Selman'ı görevden alacağına inandığını söyledi.

SELMAN'IN YERİNE GELECEK İSİM KRALİYET AİLESİYLE YAPILACAK GÖRÜŞMEDE BELLİ OLACAK

Lees ayrıca Kral Selman'ın kraliyet ailesinin diğer üyeleri ve danışmalarıyla yapacağı görüşmeler sonucunda Veliaht Prens Selman'ın yerine kimi veliaht olarak atayacağına karar vereceğini söyledi.

YORUMLAR 13
  • Macakos 5 yıl önce Şikayet Et
    Arabistan Halkı artık bağımsızlığa giden yolda hareket etmelidir. Basiretsiz ve beceriksiz monarşist yöneticilerden kurtularak tarihin çöplüğüne göndermeleri elzemdir. ABD Başta olmak üzere İngiltere ve diğer sömürgecilerden kurtulacak hamleler yapılmalı Arap Halkının ve Müslümanların Hüküm sürdüğü topraklar haline getirilmelidir. Filistin, Suriye,Doğu Türkistan,Arakan,Çeçenistan,Irak, Yemen, ve daha bir çok Müslüman halkların Haklarını savunan , Zulümlere Dur diyebilen bir devlet haline gelebilme , Halkının özgür , devletinin bağımsız olduğu Arabistan Adına! Yaşasın Tam Bağımsız Arabistan.
    Cevapla
  • Burdayiz. 5 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman düşmanı bir zat gitsin.
    Cevapla
  • Ali Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan bir cacık olmaz!
    Cevapla
  • Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikaya soracaklar
    Cevapla
  • ugur btn 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelen farklımı olacakki!!!!!??????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yıldızların altında tarihi yolculuk
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!