ABD'ye gözdağı verdi! Devler bunu aşar

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, iki dünya devi Rusya ve Çin’in ABD’nin yaptırımlarının üstesinden gelebilecek güce sahip olduğunu ifade etti.

ABD'ye gözdağı verdi! Devler bunu aşar
ABD'ye gözdağı verdi! Devler bunu aşar
GİRİŞ 30.10.2018 11:19 GÜNCELLEME 30.10.2018 11:19

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova yaptığı açıklamada, Rusya ve Çin’in ABD’nin yaptırımlarının üstesinden gelebileceğini söyledi.

İki ülkenin bunu yapabilecek güce sahip olduğunu belirten Golikova, "Şunu söylemem gerekiyor ki, Çin ile olan stratejik ortaklığımız iki ülke üzerine uygulanan yaptırımlar üzerinden gelişiyor. İlişkilerimiz daha da güçlü olmalı. Bu yaptırımlar karşısında durabilecek bir yapı oluşturmalıyız" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Uzman 7 yıl önce Şikayet Et
    Afferin kadina; ama *Dolar* hakimiyetine neyle cevap vereceksiniz? Onun cercevesini hazirlayin once, ondan sonra konusun. Bu asamada konusmak, dosta mesaj yollamak!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sürücülere bayram müjdesi: Köprü ve otoyollar ücretsiz olacak! Karar Resmi Gazete'de
Son dakika Suriye iddiası! ABD'den açıklama geldi! Türkiye mesajı