Türkiye vurdu, ABD yardıma koştu!

Fransız haber ajansı AFP, ABD askerlerinin Türkiye-Suriye sınırında yer alan ve terör örgütü PKK/YPG'nin işgali altında bulunan Derbesiye köyünde devriye yaptığını bildirdi. ABD askerleri ve PKK'lı teröristler Haseke, Ayn el Arab (Kobani) ve Münbiç çevresinde de devriye atıyor.

Türkiye vurdu, ABD yardıma koştu!
Türkiye vurdu, ABD yardıma koştu!
GİRİŞ 05.11.2018 11:31 GÜNCELLEME 05.11.2018 11:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen hafta yaptığı açıklamada, Suriye'nin kuzeyinde yeni bir operasyon başlatabileceklerinin sinyalini vermiş, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sınırının diğer tarafından taciz ateşi açan teröristlere angajman kuralları gereği bazı noktalara obüs atışı gerçekleştirmişti. Bu atışlarda çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmişti.

 

 

Münbiç'te skandal! ABD askerleri yakalandı

ABD ASKERLERİ VE PKK'LI TERÖRİSTLER YAN YANA

Bölgede bir operasyon olup olmayacağı tartışılırken ABD askeri yanlarına teröristleri alarak bölgede devriye atmaya başladı.

Fransız haber ajansı AFP'nin bölge muhabiri, üzerlerinde ABD bayraklı üniformalar bulunan askerleri taşıyan üç zırhlı aracın Pazar günü köye gittiğini belirtti. Muhabir, araçlarda da ABD bayrağı bulunduğunu aktardı. AFP, devriyeden olduğunu belirttiği fotoğraflar da paylaştı.

YORUMLAR 1
  • diriliş 5 yıl önce Şikayet Et
    vurun yanlişlikla vurduk deyin.....gerçi ikiside törörist...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi