Abbas saldırılar sonrası Ramallah'a geri dönüyor!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in Gazze saldırıları nedeniyle yurt dışı ziyaretini yarıda keserek Ramallah'a dönme kararı aldı.

Abbas saldırılar sonrası Ramallah'a geri dönüyor!
Abbas saldırılar sonrası Ramallah'a geri dönüyor!
GİRİŞ 13.11.2018 11:21 GÜNCELLEME 13.11.2018 14:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Filistin resmi ajansı WAFA'da yer alan habere göre, Kuveyt ziyaretinde Abbas'a eşlik eden Fetih Hareketi Merkez Komitesi Üyesi Hüseyin eş-Şeyh, "İsrail'in Gazze saldırıları ve bölgede yaşanan gelişmeler nedeniyle Filistin Devlet Başkanı'nın yurt dışı ziyaretini yarıda keserek ülkesine dönme kararı aldığını" duyurdu.

Şeyh ayrıca, Abbas'ın dünden bu yana İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durması için yoğun görüşmeler yaptığını aktardı.

Filistin Devlet Başkanı Abbas, dün resmi bir ziyaret için Kuveyt'e gitmişti.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da önceki gece Gazze'de yaşanan olaylar nedeniyle Fransa ziyaretini yarıda keserek ülkesine dönmüştü. Netanyahu, Gazze'deki gelişmeleri değerlendirmek üzere bugün Güvenlik Kabinesi'ni toplayacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Abbas biz seni anlamadık Türk milleti olarak İsrail ne yaparsa kabul ediyorsun sana yardım eden ülkeleri bir anda satıyorsun sonra da İsrail bizi vurdu diyorsun dik dur öleceksen de dik dur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı