'Selman' planını kabul etmedi! Dayak yedi, boynu kırıldı

“Orta Doğu’nun kiralık katili” olarak anılan Filistin asıllı Muhammed Dahlan, Kaşıkçı cinayetinde Suudi Prens Muhammed bin Selman’ı temize çıkarma planı için kullanılmayı kabul etmeyince Dubai’de saldırıya uğradı. Bir ekip tarafından feci şekilde dövülen Dahlan’ın boynu kırıldı. Şimdi yoğun güvenlik altında hastanede tedavi ediliyor.

'Selman' planını kabul etmedi! Dayak yedi, boynu kırıldı
'Selman' planını kabul etmedi! Dayak yedi, boynu kırıldı
GİRİŞ 03.12.2018 06:42 GÜNCELLEME 03.12.2018 06:50
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

'Ortadoğu'nun kiralık katili' olarak bilinen Filistin asıllı 'devşirme' Muhammed Dahlan, Cemal Kaşıkçı cinayetinde Suudi Prens Muhammed'i temize çıkarma planı için kullanılmayı kabul etmeyince saldırıya uğradı. Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed'e bağlı çalışan Dahlan, Suudi Prens'in şerefine Dubai'de düzenlenen yat partisine davet edilerek burada Kaşıkçı cinayeti için hazırlanan yeni senaryonun ana oyuncusu olma teklifi aldı.

 

 

Yeni Şafak'ın konuştuğu Suud ve Filistinli kaynaklar, Muhammed bin Zayed ile Muhammed bin Selman'ın, Dahlan'a "Kaşıkçı cinayetini planlayan ve planı uygulayan kişi olarak seni ilan etmeye hazırlanıyoruz" dediğini, Dahlan'ın ise Prens'i temize çıkarmak için cinayetin tüm faturasının kendisine kesilmesini kabul etmediğini kaydetti. Kaynaklara göre Dahlan, gergin geçen görüşme sonrası Dubai'deki bir ekip tarafından feci şekilde dövüldü ve boynu kırıldı.

YOĞUN KORUMA ALTINDA

 

 

İsrail tarafından yıllar önce devşirilen ve BAE Prensi bin Zayed'in desteğiyle Ortadoğu'daki birçok kirli plan için kullanılan Muhammed Dahlan, yat partisindeki arbedenin hemen ardından Dubai'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası Dahlan'a yakın isimler, onun 'yaşanan bir kaza sebebiyle' tedavi altına alındığını duyurdu. Bu açıklamanın birkaç saat sonra yayından kaldırılması dikkat çekti. Konuya ilişkin Yeni Şafak'a bilgi veren Suudi bir kaynak, Dahlan'ın boynunun kırık olduğunu ve hastanede olağanüstü koruma altında tutulduğunu belirtti. Aynı kaynak, Dahlan'ın kimseyle görüştürülmediğini ve önümüzdeki günlerde bu konuda şok gelişmeler yaşanabileceğini ileri sürdü.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 51
  • Mesut DAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    ALma mazlumun ahını sen filistinli leri israile satarsn sonun böyle olur filistine başbakan olacaktın hastane de temizlikçibile olamazsın dahlan yaser arafatı zehirleyende budahlan
    Cevapla
  • mızmız 5 yıl önce Şikayet Et
    vaybe yüze bak hele katil yav
    Cevapla
  • tufan 5 yıl önce Şikayet Et
    arabları artık mafya yönetiyor
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki bunun son kullanma tarihi geçti.
    Cevapla
  • kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    beter ol...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim