Çipras'ın 'sahte açılışı' alay konusu oldu!

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Selanik'te henüz tren hatları açılmamış, bilet makinalarının yerine pankart şekline print edilip duvara asılan metronun açılışını yaptı. Metro, 2 yıl sonra faaliyete geçecek.

Çipras'ın 'sahte açılışı' alay konusu oldu!
Çipras'ın 'sahte açılışı' alay konusu oldu!
GİRİŞ 31.12.2018 15:29 GÜNCELLEME 31.12.2018 15:29
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Selanik'te hazır olmayan metro istasyonu açılışı yaptı. Metro istasyonunda henüz tren olmamasına rağmen açılış gerçekleşti. Bilet makinalarının yerine ise pankart şeklinde print duvara asıldı. Metro, 2 yıl sonra faaliyete geçecek.

 

 

Söz konusu açılış, son yıllarda krizden çıkış bulamayan Yunanistan'da işlerin pek de iyiye gitmediğini gösteriyor. Avrupa Birliği, Yunanistan için sıklıkla mali destek sağlıyor. AB'den son kredi dilimini de alan Yunanistan ekonomik istikrarını henüz sağlamış değil.

Yunanistan iflasın eşiğine gelen ekonomisini kurtarmak için AB'den son 8 yılda 273 milyar eurodan fazla yardım aldı. 3 kurtarma paketi halinde verilen bu yardımlar 450 reforma, 10'a yakın hükümete ve Yunan halkını oldukça zorlayan kemer sıkma politikalarına mal oldu. Yunanistan'ın aldığı bu borçları 2060 yılına kadar ödenmesi gerekiyor.

YORUMLAR 27
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    İllüzyon: Genel olarak, el çabukluğu ile yapılan hareketlerin gerçek olarak algılanmasına Akıl sınırlarını zorlayabazn... Hokkaz : yalan dolanı meslek edinmiş, başkalarını aldatarak iş gören (kimse) Bu tanıma göre Çipras bir hokkabaz
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    "Indra" nın arkasına "Gandi" de yazsalarmış on numara olurmuş :)
    Cevapla
  • tekin 5 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin 50 yıl gerisindeler
    Cevapla
  • bulut&ege 5 yıl önce Şikayet Et
    La Oglum Senin ülkende insan kalmadı hepsi Avrupa’nın metrolarını temizliğini yapıyor...boşuna borça girme....Kaynak Alman metro temizlik işçileri...Saygılarımla...
    Cevapla
  • UFUK 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamların umurunda değil, kriz falan yok AB bize bakacaksınız diyor ve bakıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi