Almanya'dan FETÖ'ye 10 milyon euroluk destek

FETÖ, Berlin’de "dinler arası diyalog" yalanıyla 43 milyon euroluk kilise, sinagog ve cami yaptıracak. Alman hükümetinin 10 milyon euro yardım sözü verdiği skandal projeye Berlin’de yaşayan Müslümanlar tepki gösterdi.

Almanya'dan FETÖ'ye 10 milyon euroluk destek
Almanya'dan FETÖ'ye 10 milyon euroluk destek
GİRİŞ 13.01.2019 15:10 GÜNCELLEME 13.01.2019 15:10
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Terör örgütü FETÖ, Almanya’nın başkenti Berlin’de 43 milyon euroluk kilise, sinagog ve cami yaptıracak.

Alman hükümetinin 10 milyon euro yardım sözü verdiği projeyle ilgili olarak Berlin’de yaşayan Müslümanlar tepki gösterdi. Alman hükümetinin projeye şartlı olarak 10 milyon euroluk mali kaynak sözü vermesine tepki gösteren AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, "Fethullah Gülen’in içinde yer aldığı bir projenin Alman vergi mükelleflerinin parasıyla desteklenmesi skandaldır" açıklamasında bulundu.

15 Temmuz darbe girişiminde başarısız olunca Almanya’yı örgütün üssü seçerek faaliyetlerini yürütmeye devam eden FETÖ terör örgütünün Berlin’de kurduğu "Forum Dialog" isimli oluşumun dahil olduğu ve "House of One" vakfının bünyesinde yapılacak olan 43 milyonluk proje için FETÖ yandaşlarının para toplayarak projeye aktarmaları tepkilerle karşılandı. "House of One" projesinde haham Andreas Nachama, Protestan papaz Gregor Hohberg ve Forum Dialog’dan Kadir Sancı yer alıyor.

YORUMLAR 29
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetö cüler merkel e kandirmistir almanlar denetleyecektir gercekler ortaya ciktimi hepsine el koyacaktir
    Cevapla
  • Mgl 2 yıl önce Şikayet Et
    Mescidi dirar...
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Pişkin pişkin kameralara gülen yetkili yetkisiz satılmış teröristler bunun için gülerlerdi sırtımızı dayadık derlerdi hoca görünümlü yaratıklar dinimizi bozmak için tereddüt etmezlerdi çünkü fiyatları biçildi peşin ödendi ya arkadaşlar arkalarinda kimler varmış gördük değilmi nasıl sahip çıkıyorlar adamlarına senin benim yüzümüze bakmazlar açlıktan ölen yerlerinden yine bu zalim kâfirler yüzünden ayrılmak zorunda kalan garibanlara verirler mi bu parayı tabikide hayır imtihan dünyası hasbinallahu venimel vekil
    Cevapla
  • terörist yuvası 5 yıl önce Şikayet Et
    darbe girişiminin arkasında ABD den sonra Almanlar var demek.
    Cevapla
  • Ufuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir terör örgütü kendi başına var olamaz. Hepsini, koruyup kollayan besleyen büyüten bir üst akıl vardır, bunlardan biri Almanyadır.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Almanya ile olan siyasetini tekrar gözden geçirmeli. Almanya, Türkiye için çok tehlikeli bir ülke durumunda, tüm şer ilişkilerin, tuzakların ve terör örgütlerinin yakinen ilişkisi Almanya da.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Almanya Hitlerin bıraktığı mirası layıkı ile tekrar inşa etti. BND si bu işlerin yürütüldüğü ana karargahı.
    Cevapla
  • Mgl 2 yıl önce Şikayet Et
    Ab devletlerinin hepsi ellerini ovuşturuyor.
    Cevapla
  • FB12 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet Almanya’da var. Darbe gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Almanya’dan iltica talep etti diye yalanlar bile saçmaladılar. Adamların istihbarat başkanı çıkıp daha darbenin arkasında Fetö yok diyor bu hainlere daha ne diyeceksin ki ? O gece Darbenin başarısız olmasına en çok üzülülen Avrupa ülkelerinden biri Almanya sadece ABD değil AB ülkeleride işin içinde. Allah ülkemizi bu yılanlardan korusun
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    birakin ellemeyin bilmiyorlarki o yilan birgun onlarida zehirleyecek
    Cevapla
  • Memo 2 yıl önce Şikayet Et
    Onların adamları . Niye onları zehirlesin ki. Kontrolu batının elinde. Köpekleri efendilerini zehirlemez ancak hizmet edip havlar.
    Cevapla
  • Musti10 2 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar onlari koruyor, cünkü onlari kullaniyorlar.
    Cevapla
  • Mgl 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşeAllah kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!