Bakanlık'tan açıklama! Türk üssüne saldırı

Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Irak'taki askeri üssümüze yönelik saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Saldırıda kısmi araç ve malzeme hasarı oluşmuştur. Olayla ilgili gerekli tedbirler alınmaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Bakanlık'tan açıklama! Türk üssüne saldırı
Bakanlık'tan açıklama! Türk üssüne saldırı
GİRİŞ 26.01.2019 17:22 GÜNCELLEME 26.01.2019 23:03
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığınca, Irak'ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetlerine ait üst bölgesine PKK terör örgütü provokasyonu sonucu saldırı gerçekleştirildiği, kısmi araç ve malzeme hasarı meydana geldiği bildirildi.

 

 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyinde yer alan bir üs bölgemize PKK terör örgütünün provokasyonu neticesinde bir saldırı gerçekleşmiştir. Saldırıda kısmi araç ve malzeme hasarı oluşmuştur. Olayla ilgili gerekli tedbirler alınmaktadır" ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakin yikin heryeri mehmetciklere saldiri yapanlari en agir sekilde cezalandirin
    Cevapla
  • Birdost 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşıldığı kadarıyla oraya saldıranlar yerel halk. Bir askeri üsse saldiriliyorsa yerel halk dahi olsa en azından onların yaptıkları karşılığında karşılık verilmeliydi. Siz gidin hadi, İncirlik üssünü yakın bakalım size ne yapıyorlar; karşılık veriyorlar mı yoksa hepinizi makinalilarla sirtinizi mi sıvazlıyorlar! Yok, ABD ne der, yok şu ne der, yok bu ne der diye zaten bu hale geldik. Itin, köpeğin bize ne diyecegi önemli değil; bizim ne tür zararlara ugradigimiz daha önemli.Bugun malına, yarın canına zarar verirler bu itler!
    Cevapla
  • ahmed 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ülkemizi askerlerimizi büyük şeytan abd,küçük şeytan israilin kalleş saldırılarından korusun.Amin.
    Cevapla
  • Göktürk 5 yıl önce Şikayet Et
    Eger Asker yaklaşanı vurmaya başlasaydı. Ortalık karışırdı. ... Şöyle ; Amerika , Avrupalı devletler , Türk Askeri sivil katliamı yapıyor (!) diyerek Yaygara çıkartır ve zaten ip üzerinde olan Ekonomimize karşı Ambargo tehditleri hatta ülkemize karşı Venezuella tehditleri yapacaklardı... Süper Güç olamadık daha ..
    Cevapla
  • 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Orada buna izin veren tüm askeri personel sorgudan gecirilmeli.Bir ihanet olabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakırlı yaşlı teyzeyle samimi sohbeti