Tepki çekecek sözler: Tanrı istedi

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders'ın, Donald Trump'ın 2016 yılında ABD Başkanı seçilmesini "Tanrı istedi" sözleriyle yorumlaması, Amerikan kamuoyunda ilgi odağı oldu.

Tepki çekecek sözler: Tanrı istedi
Tepki çekecek sözler: Tanrı istedi
GİRİŞ 31.01.2019 08:52 GÜNCELLEME 31.01.2019 08:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, Hristiyan Yayın Network'ünde (CBN) katıldığı programda Trump'ın başkanlığını değerlendirdi.

 

 

Tanrı'nın herkes için bir rol biçtiğini kaydeden Sanders, "Tanrı, Trump'ın başkan olmasını istedi, orada olmasının sebebi budur" şeklinde konuştu.

Sanders, "Trump, görevi boyunca dini inançları olan kişilerin önemsediği şeyleri destekleyen birçok başarılı işe imza attı" ifadesini kullandı.

 

 

Amerikan medyasında ve kamuoyunda ilgi odağı olan Sanders'ın sözleri, kimi çevrelerden destek görürken bazı kesimlerden ise karışık tepkiler aldı.

Öte yandan, Sanders, ABD'nin Suriye'den çekilme sürecinin ardından bölgedeki Hristiyanlar ve Kürtlerin zarar görmemesini sağlayacaklarını ifade etti.

Sanders, bu konuda Türkiye ile temas halinde olduklarını belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    evet dinsiz kesimden tepki çeker . fakat tanrı diye kasttettiği Allah ise tabiki Allahın isteği dışında hiç bir şey olamaz
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahdan korkmayıp , sizden korkanlar olduğu sürece bu dünya huzuru göremeyecektir.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan size akıllı diyen varmı
    Cevapla
  • ertuğrul 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim zulme ses çıkartmayan ABD halkına bu şeytanın çocuklarını başa geçirdi. Çok yakında oyunlarını başlarına geçirecek inşallah.
    Cevapla
  • canturk 5 yıl önce Şikayet Et
    tanrı dıye kastettikleri de bence illüminaticiler masonlar tarıkatı avenjelistler onlar getırdı orta asyayı kana bulayıp petrol ve enerji koridoruna oturmayı dunya tıcaretının kalbıne oturmayı onlar ıstedı trumpuda o yuzden delı bır adam olarak tanıtarark getırdıler abd ıstememıs gıbı gostererek abd hıc bıseyden haberdar degıldı butun suc trumpun dıyerek trumpa atacaklar kazanabıldıklerını kazanacaklardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz