Macron'un danışmanları onun ölmesini istiyor!

Daily Telgraph'ın haberine göre, yeni yayınlanan "Mademe La Presidente" isimli kitapta, Brigitte Macron'un ülke yönetiminde fazla etkili olduğunu ve bu sebepten dolayı danışman kadrosunun kendisinin "ölmesini istediği" yönünde iddialar yer alıyor.

Macron'un danışmanları onun ölmesini istiyor!
Macron'un danışmanları onun ölmesini istiyor!
GİRİŞ 02.02.2019 13:00 GÜNCELLEME 02.02.2019 13:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

La Parisien dergisinin yazarları olan Ava Djamashidi ve Nathaniel Schuk'un yazdığı "Madame La Presidente" (Bayan Başkan) isimli kitapta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron'un ülke yönetimi üzerindeki etkisinden bahsediliyor. 

 

 

Daily Telegraph'ın haberine göre kitapta First Lady'nin yönetim üzerindeki hakimiyeti sebebiyle Macron'un danışmanları tarafından kıskanılıyor.

Kitabın içeriğinde Brigitte Macron'un kabine üyelerinin seçimi konusunda söz sahibi olduğu, bu durumdan rahatsız olan Macron'un danışmanları onun "ölmesini hayal ettikleri" iddiası yer alıyor.

 

 

Kitapta, "Elysee Sarayı'nın kapıları kapanır kapanmaz ona danışıyor. Danışmanlar bir kadın ile rekabet etmeye alışık değiller. Macron'un bugün kabul ettirdikleri hususlar yarın kabul edilmeyebiliyor." ifadeleri yer alıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Merhaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Macron ALLAH BELASINI verdi makronun beter olsun gezideki teroristlerearka çıkıyordu nasılmış gülme komşuna gelir başıma.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı