#HocalıiçinPaylaş: Gençler Büyük Sosyal Medya Kampanyası Başlatıyor

Hocalı Soykırımı'nın 27. yıldönümünde İstanbul'da "Hocalı İçin Paylaş" Uluslararası Sosyal Medya Kampanyası düzenlenecek.

#HocalıiçinPaylaş: Gençler Büyük Sosyal Medya Kampanyası Başlatıyor
#HocalıiçinPaylaş: Gençler Büyük Sosyal Medya Kampanyası Başlatıyor
GİRİŞ 25.02.2019 16:16 GÜNCELLEME 25.02.2019 16:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Palmali Şirketler Grubu, Yeni Çağ Medya Grubu ve İstanbul Üniversitesi Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Topluluğu'nun organize ettiği "Hocalı İçin Paylaş" Sosyal Medya Kampanyası, 26 Şubat 2019 tarihinde, saat 12.00'da İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Kurul Odası'nda başlayacak.

 

 

Kampanyanın asıl amacı, Twitter ve diğer sosyal medya ağlarında günün anlam ve öneminin dünyaya duyurulmasıdır. Bunun için kampanyaya katılan gönüllüler, #hocalıicinpaylas, #hocaliicin ve #shareforkhojaly hashtagları ile sosyal medyada hem Türkiye, hem de dünya gündeminde ilk sıralara yükselmek için gün boyunca paylaşımlar yapacak. Paylaşımlar, dört dilde (İngilizce, Türkçe, Rusça ve Fransızca) olacak ve "Hocalı İçin Paylaş" Uluslararası Sosyal Medya Kampanyası'nın özel tişörtlerini giyecek olan ve sosyal medya alanında özel eğitim görmüş öğrenciler tarafından yapılacaktır. Böylelikle Hocalı Soykırımı ve Karabağ gerçeklerini dünyaya ulaştırmak için bir fırsat oluşturulacaktır.

 

 

Saat 12.00'da başlayarak gece 23.59'a kadar sürecek olan kampanyaya milletvekilleri, bilim adamları, iş adamları, sanatçılar ve diğer ünlü isimler katılacak.

YORUMLAR 1
  • hıghlander 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocalı'nın da hesabı sorulacak... hem de ne sorulacak...''her şeyin vardır bir vakti ve zamanı''
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...