Pakistan savaş uçakları kalktı, Hindistan savaş uçağını vurdular!

Hindistan Hava Kuvvetleri'ne ait bir savaş uçağının Cammu Keşmir bölgesinde düştüğü bildirildi. Dün de Hindistan Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarının Pakistan hava sahasını ihlal edip bomba bırakmıştı.

GİRİŞ 27.02.2019 09:16 GÜNCELLEME 27.02.2019 12:49
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Pakistan Hava Kuvvetlerine ait üç savaş uçağının Hindistan hava sahasına girdiği ve Hint uçaklarının önleme yaptığı bildirildi.

2 PİLOT VE BİR SİVİL ÖLDÜ

PTI haber ajansı, Garend Kalaan Köyü yakınlarında, yerel saatle 10.00 civarında açık bir araziye düşen uçağın ikiye ayrıldığını ve alev aldığını belirtti.

Olayda 2 pilot ve bir sivilin hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

PAKİSTAN ORDUSU: SAVAŞ UÇAKLARINI VURDUK

Pakistan ordusu, hava sahalarına giren iki Hint savaş uçağının vurulduğunu ve birinin düştüğünü açıkladı.

HAVA SALDIRISI DÜZENLEMİŞTİ

Hindistan, Keşmir kontrol hattının Pakistan tarafındaki Ceyş-i Muhammed örgütüne ait kampa hava saldırısı düzenlediğini bildirmişti.

 

 

SAVAŞIN EŞİĞİNDELER

Geçtiğimiz haftalarda Hindistan güvenlik güçlerine saldırı gerçekleştirilmiş 44 Hint askeri hayatını kaybetmişti.

DÜŞEN HİNDİSTAN UÇAĞINDAN İLK GÖRÜNTÜ...

Hindistan bu saldırıdan Pakistan'ı sorumlu tutmuş, Pakistan ise iddiaları reddetmişti. Bu sabah ise tehlikeli bir gelişme yaşandı.

Hindistan Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarının Pakistan hava sahasını ihlal ettiği ve bomba bıraktığı bildirildi. Pakistan ise, Hindistan'a karşılık verileceğini açıklanmıştı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 75
  • Jjhjj 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen selman mıydı neydi o amerikan kuklasi sudi arabistan prensimi neyse yakin zamanda Hindistan'a gitipte 100 milyar dolar iş anlaşması yapmadilarmi .demek ki bunu anlaşmalar müşrikler Hindistan i kışkırtıp Pakistan'a saldırmak için bence bu kesin amerika domuzun işi çünkü Pakistan da yanılmıyorsam atom bombası var Amerika için em tehlikeli Pakistan oluyor
    Cevapla
  • Kendi görüşüm 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence bunlar şeytan Orduların abd ingiltere fransa israil Çin v.b. işi planlari amaç ilk önce bu Pakistan gibi ülkeleri ortadan kaldırıp sonra da Türkiye yi hedef almak aksi halde ilk önce Türkiye yi hedef alirlarsa bu ülkelerin hepside Türkiye nin etrafında birleşir Çanakkale Savaşı gibi..O yüzden çok uyanık olmak gerek eger Pakistan ortadan kalkarsa sıra er veya geç Türkiye ye gelir.BUNA ASLA ÌZÌN VERİLMEMELİ GEREKİRSE 3 DÜNYA SAVAŞI CIKARMALI VE PAKISTANNIN YANINDA YER ALMALI
    Cevapla
  • hakkı 5 yıl önce Şikayet Et
    olay çine yarar. çin fitbesinden bizler neler çektik te anadoluya kadar geldik. pakistan ve hindistan herbiriniz de mülayim halka sahipsiniz. oyuna gelmeyin lütfen. Türkiye ciddi sorumluluklar alarak araya girmelidir.
    Cevapla
  • Baybars 5 yıl önce Şikayet Et
    Fransa hindistana destek vermis.Zaten öyle inaniyorumki bu saldirilarin arkasinda abd fransa ingiltere israil gibi islam düşmanı ülkeler var.Bunlar icin iyi müslüman ölü müslümandır.
    Cevapla
  • Hey dünya hey 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd yine iş başında kefere iblis namussuzlar kahhar ismiyle perişan etsin rabbim bu iblis abd yi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!