Neden mi beka? Bu fotoğraf karesi her şeyi açıklıyor

Haber7.com yazarı Taha Dağlı, Fransa'nın Strasbourg kentinde terör örgütü PKK adına çalışmalar yürüten Deniz Sürgüt ve onun Batman'daki evinde HDP'lilerin CHP-İP-SP ittifakı çerçevesinde yürüttüğü seçim çalışmalarına dair, "Kırmızı bültenle aranan PKK'lının evinde seçim çalışması! Neden mi beka?" adlı bir köşe yazısı kaleme aldı.

Neden mi beka? Bu fotoğraf karesi her şeyi açıklıyor
Neden mi beka? Bu fotoğraf karesi her şeyi açıklıyor
GİRİŞ 07.03.2019 09:40 GÜNCELLEME 07.03.2019 10:03
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Deniz Sürgüt, kırmızı bültenle aranan bir PKK'lı.

 

 

Adalet Bakanlığı'nın hakkında kırmızı bülten çıkardığı bu PKK'lı, Fransa'nın Strasburg kentinde terör faaliyetlerine devam ediyor.

Onun Batman'daki evinde ise HDP'lilerin CHP-İP-SP ittifakı çerçevesindeki seçim çalışmaları yapılıyor.

Fransa, Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı teröriste kucak açmış durumda.

Strasburg'daki Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi geçtiğimiz günlerde PKK'lıların terör propagandası yaptıkları hatta saldırılar gerçekleştirdikleri bir merkeze dönüşmüştü.

Avrupa besledikleri teröristlerin saldırısına uğruyor olsa da terör propagandası karşısındaki sessizliğini koruyor. Bu iş nereye kadar gider, orası meçhul.

Mesela Fransa terör örgütü olarak kabul ettiği PKK'ya karşı hiçbir adım atmıyor, PKK'lılar Strasburg'da saldırı yapıp, Fransız polisini yaralıyor, ona rağmen müdahale yok.

16 haftadır devam eden Sarı Yeleklilerin gösterilerinde PKK teröristleri de sokakta, buna da tepki yok.

Belli ki Türkiye'ye yönelik uluslararası kumpasta, Avrupalılara PKK üzerinden verilen misyon, henüz tamamlanmamış.

Gelelim Strasburg merkezli terör şebekesinin Türkiye ayağına.

PKK elebaşı Öcalan için açlık grevi yaptığını iddia eden terörist Deniz Sürgüt, Strasburg'da kurulan PKK terör çadırında eylemlerini sürdürürken, Batman'daki evinin ziyaretçileri vardı.

HDP'li Feleknas Uca öncülüğündeki bir grup, PKK teröristinin evine gitti.

Teröristin ailesiyle görüşen Uca ve beraberindeki HDP'liler, ziyaret sırasında Strasburg'daki Deniz Sürgüt'ü de telefonla aradı.

O telefon görüşmesinde Strasburg'tan Türkiye'deki yerel seçimle ilgili mesajlar verildi.

Firari terörist, Fransa'daki terör propagandasının amacının Türkiye'deki seçimler olduğunu söyledi.

Avrupa'dan Türkiye'deki seçimler için terör örgütüne destek verdiklerini belirtti.

HDP heyetine "yerel seçim direnişimizin parçası" diyen firari PKK'lı, diğer PKK'lı ve HDP'liler gibi Türkiye'nin güneydoğusundan da Kürdistan diye bahsetti.

HDP'nin Türkiye'deki seçim programında yer alan argümanların tamamı PKK terör örgütünün Avrupa ayağındaki şebekenin kullandığı dille aynı.

İLK AMAÇLARI: SURİYE'DE TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESMEK

PKK terör örgütünün 31 Mart yerel seçimlerine yönelik planının bir de Suriye ayağı var.

Strasburg'daki firari terörist, Batman'daki HDP'li Feleknas Uca'ya şöyle diyor, "Bugün Kuzey'de halkımızın iradesine pranga vuran Türk devletidir, Rojava'da halkımızın kazanımlarına karşı sürekli savaş tehdidi ile düşmanlık yapan da." PKK'nın HDP'ye verdiği mesaj çok açık, kuzeyden kasıtları Suriye'deki terör koridorunun kuzeyi yani Türkiye'nin güneydoğusu, amaçları HPD üzerinden bu Türkiye topraklarında bir mekanizma oluşturmak.

Terör örgütünün planına göre, PKK siyasi uzantısı HDP'nin CHP, İP ve SP gibi partilerle kurduğu ortaklıklarla özellikle güneydoğuda belediyeler sayesinde kendilerine uluslararası alanda meşruiyet açmayı planlıyor. Bunun için Amerika ve Avrupa'daki bağlantıların hepsi aktif durumda.

Bu amaçlarına ulaşırlarsa bunu Türkiye'nin kırmızı çizgisi olan Suriye'de Fırat'ın doğusuna yönelik operasyonların engellenmesinde kullanmayı hayal ediyorlar.

İKİNCİ AMAÇLARI: GÜNEYDOĞU'YU SURİYE’DEKİ TERÖR KORİDORUNA ARKA BAHÇE YAPMAK

2014 yerel seçimleri ile 10 Ağustos 2014’teki Cumhurbaşkanlığı seçimi FETÖ terör örgütü için bir şanstı, değerlendiremediler.

Ondan sonraki 7 Haziran-1 Kasım 2015 genel seçimi, 16 Nisan 2017 referandumu ve 24 Haziran 2018 Başkanlık seçimi ise FETÖ'nün yanı sıra asıl PKK için terör planlarını hayata geçirme adına birer şanstı. Hiç birinde başarılı olamadılar.

Her seçim ayrı bir şans, diyerek bu kez alabildiğine terör ittifaklarıyla 31 Mart seçimlerine saldırıyorlar.

Buradan umduklarını bulurlarsa, Suriye'de PKK'ya yönelik operasyonları durdurma hatta Türkiye'nin güneydoğusunu Suriye'deki terör koridoruna arka bahçe yapma planına sarılacaklar.

Sırf buradan bakınca bile 31 Mart'ın bir beka meselesi olduğu buz gibi ortada.

CHP'nin, İP'nin, SP'nin başındakiler bu kadar net olan PKK manzarasında poz veriyor da, bu partilere gönül veren hiç mi vatansever yok acaba, ortadaki terör kumpasına bir "yuh" desin.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 18
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    bu partilere oy verenler lütfen bin defa düşünün, bir araştırın, oy verdiğiniz partilerin durduğu yere tarafsız bir gözle bakın..
    Cevapla
  • Yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu mübarek gecede gelin dua edelim . Yarabbi ülkemize içeriden ve dışarıdan sıkıntı verenleri sana havale ediyorum.yarabbi yöneticilerimize basiret cesaret adalet merhamet hakkaniyet ver hayırlı işlerine yardım eyle yanlış işler yapmalarına fırsat verme . Yarabbi her şeyimiz sana emanet, Yarabbi duamizi rahmetinle kabul eyle amin.
    Cevapla
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    pkk , ypg ve daeş hepsi Yahudi terör örgütüdür bu terör örgütlerini İsrail kurmuştur.
    Cevapla
  • man 5 yıl önce Şikayet Et
    beka sorunu geçim sorunudur..tok olan savaşır
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Anladığım kadariyla kim karninizi doyurursa onun askeri oluyorsunuz
    Cevapla
  • BOYCOTT ISRAEL 5 yıl önce Şikayet Et
    ..bazi yorumlari okuyunca zeka sorunu olanlar kolaylikla görünüyor..
    Cevapla
  • Ofliahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatanın varsa karnın doyar vatanın yoksa sende yoksun.
    Cevapla
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye nin düşmanı çok dostu yoktur. pkk,ypg hepsi ermeni örgütüdür. kürtlükle alakası yoktur. o bölgede bağımsız bir yapı oluştursunlar ilk önce oradaki bütün kürtleri katledecekler. bunu bilmeyen yok ama hala kürtleri kullanıyorlar. kardeşim pkk ypg ataist dinsiz bir örgütür. arakasında abd ve İsrail vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...