Bebeğini havaalanında unutunca uçak geri iniş yaptı

Cidde’den Kuala Lumpur’a gitmek için havalanan yolcu uçağında bulunan bir kadın yolcu öyle bir şey söyledi ki herkesi şaşkına çevirdi.

Bebeğini havaalanında unutunca uçak geri iniş yaptı
Bebeğini havaalanında unutunca uçak geri iniş yaptı
GİRİŞ 12.03.2019 21:10 GÜNCELLEME 12.03.2019 21:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cidde’den Kuala Lumpur’a gitmek için havalanan yolcu uçağında bulunan bir kadın yolcu öyle bir şey söyledi ki herkesi şaşkına çevirdi. Bebeğini havalimanında unuttuğunu söyleyen kadın yolcu yüzünden uçak, Cidde’ye geri iniş yaptı.

 

 

Suudi Arabistan’ın Cidde kentinden Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’a gitmek için havalanan yolcu uçağının pilotu, havalandıktan kısa bir süre sonra kontrol merkezindeki uçuş kontrol görevlisiyle irtibata geçerek ‘Bir kadın yolcumuz bebeğini havalimanındaki bekleme salonunda unuttu. Geri iniş izni istiyoruz?’ sözleriyle iniş talep etti.

Durum karşısında oldukça şaşkına dönen uçuş kontrol görevlisi ‘Durum anlaşıldı. Geri dönüş izni verildi. Böyle bir olay ilk defa başımıza geliyor.’ şeklinde konuştu.

 

 

Bu diyaloğun ardından uçak, Kral Abdul Aziz Havalimanına tekrar iniş yaptı. Bebeğin, kadın yolcu tarafından havalimanında nasıl unutulduğuna ilişkin yetkililer tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

Uçağın pilotu ile uçuş kontrol görevlisi arasında geçen diyalog video paylaşım sitesi You Tube’da yayınlandı. Büyük ilgi gören videoyu şu ana kadar 50 bin kişi izledi.  

YORUMLAR 1
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    Telefonla uğraşmaktan olmuştur:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir