Trump'a tarihi ayar! Müslümanlara...

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, Christchurch kentinde dün Cuma namazı sırasında iki camiye düzenlenen terör saldırısının ardından kendisini arayan ABD Başkanı Donald Trump'tan tüm Müslüman topluluklarına "sempati ve sevgi" göstermesini talep etti.

Trump'a tarihi ayar! Müslümanlara...
Trump'a tarihi ayar! Müslümanlara...
GİRİŞ 17.03.2019 16:52 GÜNCELLEME 17.03.2019 17:24
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Yeni Zelanda yerel basınındaki haberlere göre, başkent Wellington'daki Parlamento binasında basına konuşan Başbakan Jacinda Ardern, terör saldırısının ardından Trump ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin bilgi paylaştı.

 

 

Trump'ın Yeni Zelanda'ya nasıl yardım edebileceği sorusu üzerine verdiği yanıta ilişkin Ardern, "Mesajım, 'tüm Müslüman topluluklar için sempati ve sevgi' oldu" ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ardern'le görüşmesine ilişkin şunları paylaşmıştı: "Son 24 saatte meydana gelen korkunç olaylarla ilgili Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern ile az önce görüştüm. Başbakan'a Yeni Zelanda'nın yanında olduğumuzu ve ABD'nin elinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu söyledim. Seni seviyoruz Yeni Zelanda!"

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 19
  • Dadaştan 5 yıl önce Şikayet Et
    Müslünanları topraklarından çekil, yakalarından düş yeter.
    Cevapla
  • Ayten kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Utanmaz adam bizde oyle inandik sen degil muslumalari hic kiseyi hic birseyi sevemezsin allah senin yikilisinida bize gosterir insallah
    Cevapla
  • uçbeyi 5 yıl önce Şikayet Et
    bizim kimsenin sevgisine sempatisine ihtiyacımız yok. Trump önce kendi evladını sevsin.
    Cevapla
  • IYI 5 yıl önce Şikayet Et
    Trump istesede müslümanları sevemez onu başkanlığa getiren ve onu ordan indirecek olan siyonistlerin sözünden çıkma şansı yok, ve herkes bilir ki amerikaya onlar yönetmiyor siyonistler yönetiyor.
    Cevapla
  • Trump 5 yıl önce Şikayet Et
    Onun sempatisine ihtiyacimiz yok yakamızı bıraksın yeter , sempati ihsan ı onun olsun .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi