Türkiye düşmanı Kati Piri yine haddini aştı! Skandal sözler

Avrupa Birliği'nin Türkiye ile katılım müzakerelerini resmen askıya almasını savunan AP raporunu hazırlayan Kati Piri, Başkan Recep Tayyip Erdoğan hakkında haddi aşan sözler söyledi.

Türkiye düşmanı Kati Piri yine haddini aştı! Skandal sözler
Türkiye düşmanı Kati Piri yine haddini aştı! Skandal sözler
GİRİŞ 24.03.2019 08:52 GÜNCELLEME 24.03.2019 09:07
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Her fırsatta Türkiye aleyhinde açıklamalar yapan Piri, kendisine "İslam düşmanı" dediğini iddia ederek Başkan Erdoğan'ı hedef aldı. Hazırladığı sözde raporla Türkiye karşıtlığını bir kez daha ortaya koyan Kati Piri, Başkan Erdoğan'ın AP raporu ve Kati Piri hakkındaki sözlerini çarpıtarak küstah açıklamalarda bulundu. 

 

 

Skandal raporun oylaması öncesi bir grup terör örgütü PKK yanlısı ile kucaklaşan Piri, Başkan Erdoğan'ın "katliamlara zemin hazırladığını" söyleyerek saldırılarını sürdürdü.

"AP'DEKİ KADINI DİLE DOLAMAYA GEREK YOK"

 

 

Canlı yayında kendisine Kati Piri'nin hazırladığı "2018 Türkiye Raporu" hatırlatılan Başkan Erdoğan, "AP'deki kadını zaten hiç dile dolamaya gerek yok. Hiç propagandasını yapmayalım. Avrupa Parlamentosu'nun almış olduğu kararların, yaptığı açıklamaların bizi bağlayıcı hiçbir yanı yok." diyerek Kati Piri hakkında açıklama yapmamıştı.

BAŞKAN ERDOĞAN ÇİFTE STANDARDA DİKKAT ÇEKTİ

Avrupa'nın Türkiye'ye karşı takındığı tavrı eleştiren Başkan Erdoğan "Ama bunlar dürüst ve samimi değil. Şunu unutmayacağız. Biz Müslümanız. Bunlarsa İslam düşmanı. Sıkıntının nirengi noktası bu." diyerek uygulanan çifte standarda dikkat çekmişti.

Akşam

YORUMLAR 65
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu amerikalılarda hep pis işlerini kadınlara yaptırıyor niye zorlarına gidiyor ki reis doğruyu hatta az bile söylüyor gerçi doğrular çok ta önemli değil ki temeli ahlaksızlık yalan adaletsizlik üzerine kurulu olan amerikadan hakkaniyetli olması beklenmez
    Cevapla
  • ben 5 yıl önce Şikayet Et
    avrupa dediğiniz ne ki kan kin nefret sömürge .şunu iyi biliyorlar bizler ve müslümanlar uyandıkça onların ekonomik ferahlığı her geçen gün çözümsüzlüğe doğru gidiyor.100 yıldır ekonomik olarak refah seviyeleri yüksekti neden çünkü doğuda her bir müslüman öldüğünde onlar para kazanıp herşeyi elde ediyorlardı ya şimdi.
    Cevapla
  • Çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın bir kendine aynada baksın her kez onun gibi değil çok şükür erdoğan tüm dünyada sevilen bir lider öncelikle kendi ülkesinde halk tarafından defalarca seçilmiş bir lider dürüstlüğü ve güven veren biri Allahın izniyle hep halkına hizmet edecek bir lider olur İslam aleminin güven veren merhamet li tek lider bence sen Nesin be kadın sen önce kendi yaptıklarına bak saygıyı ögren
    Cevapla
  • Vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerde insan düşmanı katil suratlı ırkçı varsa hepside, Türk düşmanı, bu kadında öyle.
    Cevapla
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    avrupa birligi hic umurumuzda degil,bitmis yaslanmis avrupa bize muhtac , biz abyi istemiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar