Dünyayı korkutan silah! Rusya ilk kez kullandı

Rusya Savunma Bakanlığı’nın gerçekleştirdiği askeri tatbikatta tüm dünyanın merak ettiği düşmanı kör eden ve halüsinasyon görmesini sağlayan silahları kullandı.

Dünyayı korkutan silah! Rusya ilk kez kullandı
Dünyayı korkutan silah! Rusya ilk kez kullandı
GİRİŞ 30.03.2019 10:06 GÜNCELLEME 30.03.2019 10:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanlığı, İdil nehri kenarında bulunan Nijniy Novgorod şehrine bağlı Mulino şehrinde geniş çaplı askeri tatbikat gerçekleştirdi. Tatbikatta ağır zırhlı ve hafif zırhlı tanklar, saldırı füzeleri, savunma füze sistemleri ve çok sayıda savaş uçağı kullanılırken çok sayıda asker de görev aldı.

 

 

Rusya savunma bakanlığı tarafından yayınlanan görüntülerde düşman hedefleri füze, tank ve uçaklarla imha edilirken askerler ise hedeflere operasyonlar gerçekleştirerek düşmanı etkisiz hale getirdi. Ağır hava koşullarında gerçekleşen tatbikatta tüm silahlarla gerçek atışlar gerçekleştirildi.

DÜNYANIN MERAKLA BEKLEDİĞİ SİLAHLAR İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

 

 

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan görüntülerde ise en çok dikkat çeken detay düşmanı etkisiz hale getiren askeri silahlar oldu. Geçtiğimiz ay testlerinin başarıyla tamamlandığı açıklanan ışıklı silahlar bu tatbikatta kullanıldı.

Askerlerin silahlarında ve kalkanlarında kullanılan ışıkların en önemli özelliği düşman askerinin ilk bakış anında gözleri kör etmesi ve ve bu silahların etkisine maruz kalan düşman askerinin halüsinasyon görmesine sebep olması. Askerler tatbikatta bir meskene operasyon yaparak bu silahları kullandı.

Tatbikatın son bölümünde yer alan ışıklı silahlar ilk kez bir kullanılarak tüm dünyaya tanıtılmış oldu. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Ben 5 yıl önce Şikayet Et
    Gözlük takarsin olur biter yahu
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu hemşehrim mahvettin rusları şimdi ne yapacaklar, tüh bi sürü de uğraşmışlardı geliştirecem diye heh heh hee
    Cevapla
  • Natonom 5 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar hakkında şunu söylemekte yarar var rus ordusu başta avrupa olmak üzere Abd de dahil savaş çıkması durumunda siler atar hepsini anlayan anladı. Ruslarin çekindiği tek ülke oda askeri paktan uzaklaştırılıyor birdaha hiç birşey eskisi gibide olmuycak.
    Cevapla
  • amiiin 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahim muhammed ummetini koru bu zalimlerden
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkale’de kullandığımızı iddaa ediyor ingilizler. Askerleri anzaklar dahil, uçan Türk askerlerinden bahseder hatıralarında...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF Başkan Yardımcısı, Şimşek ile fotoğraf paylaştı
Tokat depremi sonrası kritik uyarı! 'Ateş çemberi gibi' diyerek bir ilimize dikkat çekti!