Trump yine tehdit etti! Dalga geçmiyorum

ABD Başkanı Donald Trump, Meksika'nın ABD'ye göçmen akışını engellememesi durumunda sınırı gelecek haftadan itibaren kapatabileceğini söyledi.

Trump yine tehdit etti! Dalga geçmiyorum
Trump yine tehdit etti! Dalga geçmiyorum
GİRİŞ 30.03.2019 13:30 GÜNCELLEME 30.03.2019 13:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Florida'da basın mensuplarına konuşan Trump, Meksika'nın ABD'ye göçmen akışını durdurmaması halinde, bu ülke ile olan sınırın gelecek haftadan itibaren kapatabileceğini belirtti. Trump, "Uzun süreliğine kapatırız. Dalga geçmiyorum" dedi.

 

 

Meksika Dışişleri Bakanı Marcelo Ebrard, Trump'ın açıklamalarının ardından Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Meksika'nın tehditlere göre hareket etmediğini, ülkesinin ABD'nin sahip olabileceği en iyi komşu olduğunu kaydetti. 

Trump'ın açıklamalarından önce Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, ülkesinin göçmen kaçakçılığıyla mücadelede elinden geleni yaptığını ifade ederek, ABD ile iyi ilişkilere sahip olmak istediklerini dile getirmişti.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • emin 5 yıl önce Şikayet Et
    kim inanır...tabi ki kadir inanır blöften başka bir şey değil
    Cevapla
  • gakko 5 yıl önce Şikayet Et
    kapat kime ne efendi
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Hani ABD hollywood filimlerin de Dünya' yı, insanları "YALAN" Düşman ve DIŞ GÜÇLERDEN kurtaran Koruyan SAHTE Süper kahramanların ÜLKESİ ABD. DÜNYA ' yı, Ülkeleri ve İnsanları, İnsanlığı kurtarmanın ÖNEMLİ olduğu SAHTE Kahramanlık üzerinden KAZANACAKLAR $ lardan başka bir DEĞERİN olmadığını ABD ve TRUMP' ın Mültecileri VUR emri vermesi, Dış güçlerin esir ettiği değil! ABD' nin mültecilere ESİR muamelesi gösterdiği, Çocukları ebeveynlerinden ayrı tel örgülerin arkası kapattan ABD
    Cevapla
  • demir ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Traump artık tehtidlerin lakayit leşti dünyada sadece bazı Arap ülkeleri hariç hiç kimse kala almıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi