Eşini boşadı, bir saatte dünyanın en zengin 4. kadını oldu!
Amazon'un sahibi Jeff Bezos, 1994 yılından itibaren birlikte olduğu eşi MacKenzie ile yollarını ayırdı.

Dünyanın en zengini olarak bilinen Amazon'un sahibi Jeff Bezos, rekor bir boşanma davasıyla gündeme bomba gibi oturdu.
ANLAŞMA GEREĞİNCE ESKİ EŞE 196 MİLYAR LİRA
Çift, mali bir boşanma sürecinden sonra mahkeme kararıyla dün resmen boşandı. Amazon'un sahibi Bezos, nafaka olarak eski eşine 35 milyar dolar, yani 196 milyar lira ödeyecek.
Amazon'un ilk çalışanı olarak işe başlayan MacKenzie Bezos, evlendikten sonra şirketin yüzde 25'lik hissesine sahip olmuştu. Bu anlaşmayla birlikte eski eş Mackenzie, bu hisselerini de Bezos'a devretmiş oldu.
BORSADA DÜNYANIN EN ZENGİN 4. KADINI OLDU
Aldığı 35 milyar dolarlık nafakayla MacKenzie Bezos, borsada dünyanın en zengin dördüncü kadını oldu.
"MEMNUNİYET DUYDUM"
Amazon'un sahibi Bezos, boşandıklarını resmi Twitter hesabından duyurdu. Yaptığı açıklamada, "Boşanma sürecinin Jeff ile karşılıklı birbilerine destek olarak sona ermesinden memnuniyet duyduğunu" da belirtti.
-
Dilan 6 yıl önce Şikayet EtDemekki parayla saadet olmuyormuşBeğen Toplam 3 beğeni
-
Abdullah 6 yıl önce Şikayet EtVergiden vb kamusal dengelerden kurtulmak; devlete mali mevzuata muvazaa yapmak vb alt saiklerini bilmek araştırmak grk...Beğen
-
Eyüp Öztürk 6 yıl önce Şikayet EtVergi kaçırmanın başka bir yoluda anlaşmalı boşanmadır bence, suratları neden gülüyorBeğen Toplam 1 beğeni
-
Cihangir 6 yıl önce Şikayet EtDuruşma çıkışı fotoğrafları değildir muhtemelen. Olsa olsa şirket hisselerinin arttığına sevinen profil olabilir.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Gkhnn 6 yıl önce Şikayet EtAllahsiz kitapsizlarBeğen Toplam 4 beğeni
-
hasan 6 yıl önce Şikayet Et196 milyara bile çekilmeyecek kadınmış demek ki.Beğen Toplam 9 beğeni