PKK yandaşlarına Londra polisi müdahalesi!

Terörist elebaşı Abdullah Öcalan'a destek vermek için İngiltere'nin başkenti Londra’da bulunan Uluslararası Af Örgütü binasını işgal eden terör örgütü yandaşlarına müdahale edildi. İngiliz polisi binada bulunan yirmi kişiyi gözaltına aldı.

GİRİŞ 28.04.2019 14:02 GÜNCELLEME 28.04.2019 15:32
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Terörist elebaşı Abdullah Öcalan'a destek vermek için İngiltere'nin başkenti Londra’da bulunan Uluslararası Af Örgütü binasını işgal etmek suretiyle Çarşamba gününden bu yana devam eden eylemlere polis müdahale etti. İngiliz polisi binada bulunan yirmi terör destekçisi kişiyi gözaltına aldı.

 

 

Uluslararası Af Örgütü yönetimi, İngiliz polisini çağırarak eylemci grubun binayı boşaltmalarını talep etti. Binayı boşaltmamak için direnen eylemcilere polis müdahale etti ve gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar Londra’nın farklı polis istasyonlarına götürüldü. 

Terör destekçisi Roj Kadın Meclisi, Sosyalist Kadınlar Birliği, Göçmen İşçiler Kültür Derneği (Gik-Der) ve Kürt Halk Meclisi tarafından düzenlenen eylem Çarşamba günü bir grubun Uluslararası Af Örgütü Londra merkezini işgal etmesiyle başlamıştı.

 

 

YORUMLAR 19
  • Niko 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanin deyisik sehirlerinde her gun pkk yandaslarinin gosteri ve eylemleri var. Bunlar kucumsenemez. Amaci awrupada lobi olusturup bu olayi filistin meselesi gibi gundeme sokup avrupanin turkiyeye baski ve dahi olaylarda turkiyeye karsi askeri mudaheleye bile giden bir yol acmaktir. Ama devlet bunlari hafife alior. 5 yil oncekine kiyasla gundeme sokulmustur. Bunlarin tesbit edilip vatandaslik tan cikarilip turkiyedeki mal varliklarina acil el konulmali.
    Cevapla
  • memo 4 yıl önce Şikayet Et
    besledin kargayi simdi ugrasin bakalim. yarin bunlari yurdisi etseler hic sasirmam aman Türkiye bunlari kabul etmesin
    Cevapla
  • kayra-keskin 4 yıl önce Şikayet Et
    polisler sadece normal bir şekilde dışarı çıkarmaya çalışıyorlar, hele bir işlerine gelmeyen eylem olsun kendi vatandaşlarını bile jopla vura vura, saçından başından sürükleyerek dışarı çıkarırlar.... ingilizlerin sevdi koruduğu zaten teröristler pkk'lılardır
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Terörü beslesinler kim daha iyi para verirse onun oyuncağı olur yada kölesi bunlarda ahlak yok inanç yok sadece öldürme yeme ezme güç para yani şeytana hizmet var şeytan bos durmaz ilk fırsatta kim olursa olsun kandırır isi bu şeytanın askerleri de kötülerdir teröristler dır katillerdir ve ona tapanlardır yani besle kargayı oy sun. Gözünü diye bir söz var anlayana
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    yilanin basini ezmezsen gun gelir bir gun seni sokar demisler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti