İngiltere'de Heathrow Havalimanı yakınlarında patlama!

İngiltere'nin en büyük havalimanı yakınlarından siyah dumanlar yükseliyor.

GİRİŞ 28.04.2019 17:42 GÜNCELLEME 29.04.2019 08:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heathrow Havalimanı yakınlarında pek çok patlama meydana geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan ilk fotoğraflarda, devasa bir siyah duman kütlesi gözükmekte.

 

West Drayfon istasyonuna oldukça yakın bir bölgede gerçekleşen yangına itfaiye müdahale ederken durum hakkında açıklama yapan yetkililer, "aklaşık saat 4'e kadar tren seferlerinin iptal edildiğini" duyurdu.

Altı itfaiye aracı ve yaklaşık 40 itfaiyeci'nin müdahale ettiği yangının West Drayton'daki Wimpole Yolu'ndaki bir depoda çıktığı öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 3
  • Doruklu 5 yıl önce Şikayet Et
    olaylara başka boyuttan bakmak lazım. müslüman ülkelerde karışıklık varken bu ulkelerde neden yok boy ufak tefek kasıtlı olarak yapılıyor. dünya kamuoyunda algılar oluşması için yapiliyor. yani bizim ulkelerimizde de var diyerek olayları ört bas etmek kendi insanları icerisindede doğruluk ve dürüstlük kavramlarını savunanlar var. maksat bunları susturmak. gün gelecek yapayalnız kalacaksınız bunu bilin.
    Cevapla
  • Ufuk 5 yıl önce Şikayet Et
    Mazlumların ahı muhakkak bir gün bu zalim ülkeleri yerle bir edecektir. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Geberin. Amerika , israil , ingiltere bunlar dünyada insan gibi yaşamaya barış içinde yaşamaya, çocukarın mutluluğuna ve geleceğine, doğaya , yediğimize içtiğimize her şeye Tehdit. Yok edilecek acil ortadan kalkması gereken 3 cani , kalpazan, sömürgeci, lanetli ülke bunlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'yı sallayan Türkiye açıklaması: Kendimizi bir Türk milleti olarak görüyoruz
Filistinli kız dünyaya Türkçe seslendi: Hiçbir yere gitmedik, vatanımızı satmayacağız