Rezil sözler: Hemen işgal etmeliyiz

İsrail Ulusal Altyapı, Enerji ve Su Kaynakları Bakanı Yuval Steinitz, İsrail ve Filistin arasındaki ateşkese tepki göstererek, "Hamas'tan kurtulmak için Gazze'yi işgal etmeliyiz" dedi.

Rezil sözler: Hemen işgal etmeliyiz
Rezil sözler: Hemen işgal etmeliyiz
GİRİŞ 06.05.2019 12:53 GÜNCELLEME 06.05.2019 12:54
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Jerusalem Post gazetesinde yer alan haberde, bazı İsrailli siyasetçiler İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ateşkes kararına tepki gösterdiği ve Ulusal Altyapı, Enerji ve Su Kaynakları Bakanı Yuval Steinitz'in bir radyoya yaptığı açıklamada "Hamas'tan kurtulmak için Gazze'yi işgal etmeliyiz. Bu olası bir adım, ama bedeli ağır olabilir" dediği bilgisi yer aldı.

 

 

HAMAS: ATEŞKESE UYARAK BARIŞ SAĞLANIR

Öte yandan Hamas'ın kendi sitesinde konuya ilişkin yaptığı açıklamada ise "İsrail'in, Gazze Şeridi'ne karşı saldırgan tutumunun sona ermesiyle ve ateşkes anlaşmalarına uymasıyla barışın sağlanabileceği" ifadelerine yer verilirken, İsrail işgal kuvvetlerinin, sivilleri hedef alarak ve sivil bölgelere saldırarak, yalnızca Filistinli sivilleri öldürerek insanlığa karşı suç işlediği ve 12 yıldan daha fazla bir süredir Gazze Şeridi'nde ablukaya alınmış Filistinlilerin uluslararası yasalar ve sözleşmeler kapsamında sadece temel haklarını talep ettikleri vurgulandı.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 23
  • DÜNYA 4 yıl önce Şikayet Et
    küfür tek millet gördük te müslüman lar nerde bilen yazsın bu dünyada bir türkiyemiz kaldi mazlumlari dini degerleri savunan, acilen amerika israil diyene kadar EY MÜSLUMAN im diyenler demeliyiz.
    Cevapla
  • vahhh 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc gazabı israil hükümetinin üzerine olsun.yurtsuzlar .
    Cevapla
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    İsrail yok olacak.Kendi yok oluşunun zeminini kendisi hazırlıyor.
    Cevapla
  • Aystgn 4 yıl önce Şikayet Et
    hep vuran onlar hep öldüren yıkan onlar..aç kalan ölen evsiz işsiz yaşayan filistinliler ama hala mutsuz huzursuzlar.. çünkü onların kalbinde müslümanın korkusu var..
    Cevapla
  • dalgiç 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah 'ım bu İsrail ve yandaşlarını bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine kahreyle, amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında