Eurovision finaline Filistin damgası

İsrail'deki Eurovision Şarkı Yarışması'nda sahne alan dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'nın dansçılarından birisi üzerinde Filistin bayrağı bulunan kostümle sahneye çıktı. İzlanda'yı temsil eden Hatari grubu üyeleri de Filistin bayraklı atkı açarak zafer işareti yaptı

GİRİŞ 19.05.2019 06:43 GÜNCELLEME 19.05.2019 09:40
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de düzenlenen 64. Eurovision Şarkı Yarışması'na, Amerikalı şarkıcı Madonna'nın verdiği mini konser sırasında ünlü şarkıcıya eşlik eden dansçılardan birinin kostümünün arkasında yer alan Filistin bayrağıyla sahneye çıkması damgasını vurdu.

 

 

Madonna, dünyanın dört bir tarafından yapılan boykot çağrılarına rağmen sahne aldığı Tel Aviv'deki Eurovision finalinde oylama öncesi 2 şarkı seslendirdi.

Amerikalı şarkıcının seslendirdiği "Gelecek" (Future) şarkısı sırasında sahneye el ele çıkan 2 dansçı dikkati çekti. AA'nın haberine göre; bu dansçıların birinin üzerindeki kostümün arkasında Filistin, diğerinde ise İsrail bayrağı yer alması adeta Eurovision finalinin önüne geçti.

 

 

İZLANDA'YI TEMSİL EDEN GRUP FİLİSTİN BAYRAKLI ATKI AÇTI

Tel Aviv'deki finale damgasını vuran bir başka hareket de İzlanda'yı "Hatrio mun sigar" şarkısıyla temsil eden Hatari grubundan geldi. Puanlar dağıtılırken ekrana gelen Hatari grubunun üyeleri ellerindeki Filistin bayraklı atkıları açarak zafer işareti yaptı.

Hatari grubunun Filistin bayraklı atkı açmasına yönelik Eurovision'dan bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR 18
  • Nur 4 yıl önce Şikayet Et
    Ozcan deniz ve diğerleri nerde? Dünyalık bi mal için gidip siyonistlerin gönüllerini eglendirdiler yazıklar olsun bin kez.
    Cevapla
  • KanuniTR 4 yıl önce Şikayet Et
    Onu bırakın Özcan Deniz ne peki?? para köleleri...
    Cevapla
  • Huylu 4 yıl önce Şikayet Et
    Üzüm birbirine baka baka kararirmis. Onlar ile yatar kalkar isen olacagi bu. Allah müslümanlari korusun.
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    ozcan deniz ve onunla beraber gidenler ceplerini düşünmüş..filistin muslumanlar umurunda olmamis,musluman gibi yasamayan muslumani ne bilsin
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    hic bir$eylerini sevmedigim dünyanin en hirsiz milleti bile yillardir katilmiyor cok daha olginci %90 üzeride katilmak istemiyor..Türkiyedeki müzik guruplari ise ara sira gelen catlak sesleri ile cok istekli.
    Cevapla
  • RUHİ 4 yıl önce Şikayet Et
    İsraili dünyada sayılan ve göze çarpıcı bir devlet yapmak, sözü dinlenir,hatırı sayılır bir ülke konumuna getirmek için yapılan her bir etkinlikten pay veriyorlar. İsrail dünyanın çibanı!
    Cevapla
  • recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Lut kavmi helak oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır