Başbakan Modi açıklama yapmak zorunda kaldı! Çatıdan tek tek atladılar
Hindistan'da bulunan bir eğitim merkezinde yangın çıktı. En az 12 kişinin hayatını kaybettiği belirtilen yangında, öğrencilerin camdan atladığı görüntüler amatör kameralara yansıdı.
GİRİŞ 24.05.2019 16:31
GÜNCELLEME 24.05.2019 16:51
Yangın, Hindistan'ın Surat şehrinde bulunan Takshila Kompleksi'nde çıktı. Yerel medya, yangının, binanın 3 ile 4'üncü katlarında çıktığını ve en az 12 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
BAŞBAKAN MODİ'DEN YANGINA DAİR TWEET
Hindistan Başbakanı Narendra Modi, resmi Twitter hesabından yangına dair yaptığı açıklamada, "Surat'ta meydana gelen yangın son derece trajik. Düşüncelerim acılı ailelerin yanında. Yaralananlar çabucak iyileşmesini diliyorum. Gujarat Hükümetinden ve yerel makamlardan, etkilenenlere mümkün olan her türlü yardımı sağlamalarını istiyorum" dedi.
KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
-
kuscuh 5 yıl önce Şikayet Etadamlar tam DaVaRO cikti duvarlara merdiven dayayacaklarina yere ballon sisirselerdi cogu yara almadan veya hafif yarali kurtulurduBeğen
-
01adana 5 yıl önce Şikayet Etböyle bunun gibi kavimler ülkeler yüz karasıdır insan demeye şahit ister bunlara böcekten farkları yok anca yoksul müslümanı ezerlerBeğen
-
Abdullah HÂN Birkul 5 yıl önce Şikayet EtHindistan nükleer silahla, uzay çalışmalarıyla uğraşacağına birazda şu halkına hizmet etse iyi olacak. İtfaiye sistemi SIFIR.Beğen Toplam 8 beğeni