Twitter, İslam düşmanı siyasetçinin hesabını dondurdu!

Twitter, Hollanda’nın Hürriyeti Partisi'nin (PVV) ırkçı ve İslam düşmanı lideri Geert Wilders’in hesabını, attığı bir tweet yüzünden geçici olarak dondurdu.

Twitter, İslam düşmanı siyasetçinin hesabını dondurdu!
Twitter, İslam düşmanı siyasetçinin hesabını dondurdu!
GİRİŞ 31.05.2019 17:14 GÜNCELLEME 31.05.2019 17:15
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Twitter, ırkçı söylemleriyle gündeme gelen Hollandalı siyasetçi Geert Wilders’in hesabının, nefret ifade ettiği için askıya alındığını açıkladı.

 

 

Wilders, Twitter hesabının askıya alınması sebebiyle yaptığı açıklamada, "Demokrats 66 partisinin liderini eleştirdiğim bir tweet yüzünden hesabımın askıya alınması inanılmaz. Bunun sürekli olabileceği tehdidinde bulunuldu. Bana ölüm tehditleri gönderen Twitter hesapları açık” dedi. 

Wilders'in hesabının askıya alınmasına sebep olan tweet'i ise şu şekilde: 
"Hadi, sınırları açık bırakarak daha çok İslam ithal eden, sonra da bunun sonuçları olan, antisemitizm, namus cinayetleri, kadın sünneti, terörizm ve nefret için timsah gözyaşları döken D66 salaklarına hep karşı duralım." 

 

 

Hollanda Türk İslam Kültür Federasyonu (TICF) geçen kasım ayında Twitter’a, Wilders’in hesabının temelli kapatılmasını isteyen bir mektup göndermişti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Halkı kışkırtan algı operasyonu yapan toplum bilincini yönlendirme uzmanları yetiştiren siyonizmin uşakları. Siyonist bakana açıklama yaptırır sonra halk arasında dolaşan sivil toplum örgütü adamlarına sürü pisikolojisiyle arkasına alarak ülkede olmamış asılsız olayları anlatır nefret fesatlık yaparlar.
    Cevapla
  • Yc. 4 yıl önce Şikayet Et
    Şer bildiğimiz şeylerde hayır, hayır bildiğimiz şeylerde şer vardır. Bu ırkçı din düşmanının 2 sağ kolu, islamiyeti kötülemek icin Kur'an-ı kerimi araştırırken hidayete erip müslüman oldular. Bu sadece duyduklarımız, Allah bilir daha kac kişinin hidayetine vesile oldu...
    Cevapla
  • Nazmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Irkcilik hastaliktir buda hasta Allah islah eyleye
    Cevapla
  • Zep 4 yıl önce Şikayet Et
    Pek hastaya benzemiyor, parlamentoda Müslüman ve Islam'a karşı çalışan bir şeytandır. Allah bunları islah ederse cehenemme kim girecek?
    Cevapla
  • Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun geberdigi gün bayram yapacağım.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    boş
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    bayram yapsak ne olacak yerine bir imansiz daha gelir
    Cevapla
  • çözüm isyeyen 4 yıl önce Şikayet Et
    islamı tanımak.papağan gibi konuşmaktan daha iyidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?