Kim Jong-un idam ettirdi demişlerdi! Ortaya çıktı

Kuzey Kore devlet medyası, idam edildiği öne sürülen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un ABD işlerinden sorumlu özel temsilcisi Kim Hyok-chol'u bir konserde gösteren fotoğraf yayımladı.

Kim Jong-un idam ettirdi demişlerdi! Ortaya çıktı
Kim Jong-un idam ettirdi demişlerdi! Ortaya çıktı
GİRİŞ 03.06.2019 15:48 GÜNCELLEME 03.06.2019 15:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Güney Kore gazetesi Chosun Ilbo'da çıkan, Kuzey Kore'nin ABD işlerinden sorumlu özel temsilcisi Kim'in iki ülke arasındaki ikinci nükleer zirvenin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından dışişleri bakanlığında çalışan 4 kıdemli yetkili ile Pyongyang yakınındaki Mirim Havaalanı'nda infaz edildiğine ilişkin haberin ardından Kuzey Kore devlet medyası, diplomatın Kuzey Kore lideri Kim ile davetliler arasında olduğu bir konserin fotoğraflarına yer verdi.

 

 

Fotoğrafta özel temsilci Kim'in, ordu mensuplarının eşleri tarafından düzenlenen konserde Kuzey Kore lideri Kim ile protokol sıralarında sanatçıları alkışladığı görülüyor.

Güney Kore gazetesinde yer alan haberde, zirve sırasında Kim'in çevirmenliğini yapan Shin Hye Yong'ın da zirve sonrası "otoriteye karşı gelmek" suçlamasıyla esir kampına yollandığı ileri sürülürken, Kim'in kız kardeşi Kim Yo-jong'ın ise Hanoi zirvesinden bu yana hiç görülmediği belirtilmişti.

 

 

Kuzey Kore tarafından iddialara ilişkin herhangi açıklama yapılmamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim chp lilere boyle lider lazım
    Cevapla
  • Ut4 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım o'mu, yüzü kapalının birisi, bu herkes olabilur..
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: İnsanları aldatmak kafirlerin ,işidir.. ölünce ne kadar doğru söylediğimide görürler.bilgilerinize. müşahade yakin ehlinden
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi