Akılalmaz infaz! Piranalara yedirtti

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un hakkında şaşkına çeviren bir iddia ortaya atıldı. Kuzey Kore liderini devirmeye yönelik bir darbe hazırlığı içerisinde olduğu iddia edilen bir generalin korkunç bir şekilde infaz edildiği, uluslararası yayın kuruluşlarının manşetlerinde yer aldı. İddiaya göre Kim, kendisine ihanet hazırlığı içerisinde olan generalin kolunu ve göğsünü çizdikten sonra piranaların olduğu akvaryuma attı.

Akılalmaz infaz! Piranalara yedirtti
Akılalmaz infaz! Piranalara yedirtti
GİRİŞ 10.06.2019 09:39 GÜNCELLEME 10.06.2019 10:24

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un yakın zamanda kendisini devirmeye yönelik bir kumpas içerisinde olduğunu öğrendiği bir generali Ryongsong'daki konutuna davet ettikten sonra korkutucu bir şekilde öldürdü. 1977 yılında vizyona giren James Bond filmi The Spy Who Loved Me isimli filmden ilham alan Kim, önce ismi açıklanmayan generalin vücudunda yaralar oluşturdu. Bir bıçak yardımıyla adamın kolunda ve göğsünde yarıklar oluşturan Kim, daha sonra konut içerisindeki pirana akvaryumuna adamı attı.

 

 

Kaynaklar, 2011'de babasının ölümünden sonra ülkenin başına geçtiği gibi 16 kıdemli generali öldüren Kim'in, yüzlerce balığı Brezilya'dan getirttiğini söyledi. Kim'in ilham aldığı filmde James Bond'un düşmanı, rakiplerini köpekbalıklarının olduğu bir akvaryumun içine atarak infaz ediyordu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İngiliz bir diplomat, "Kim korkudan besleniyor. Düşmanlarını halk önünde idam ettirmesiyle biliniyor. Pirana olayı da tam onun yapacağı bir işti zaten. O bu tür şiddeti siyasi amaçları için uyguluyor" dedi.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti