Suudi Arabistan'da 'helal disko' açıldı

Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın yönetimindeki Suudi Arabistan'da tarihi değişim devam ediyor. Ülke tarihinde görülmemiş reformlara imza atan Muhammed bin Selman şimdi de Cidde'de 'helal disko' açılması için hazırlıklara başladı.

GİRİŞ 12.06.2019 14:30 GÜNCELLEME 12.06.2019 14:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın ülke tarihinde görülmemiş reformları hayata geçirmesinin ardından Cidde'de "helal disko" açılması için hazırlıklara başlandığı belirtildi.
 
Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde "helal diskonun" yakın zamanda Cidde'de hizmete gireceği belirtilirken, aynı zamanda aileler için de yer olduğu ve haremlik-selamlığa dikkat edileceği ifade edildi.
 
İki yıl önce kraliyet içerisinde gerçekleştirdiği saray darbesi ile Muhammed bin Selman ülke yönetimini ele geçirmiş ve ülke tarihinde görülmemiş reformlara imza atmıştı.
 
Diskoya ait görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Suudi Arabistan sosyal medya gündeminde, "Cidde'de disko" hashtagı 45 bin tweet ile birinci sıraya yükseldi. 

 

 

YORUMLAR 10
  • Hadi ya! 4 yıl önce Şikayet Et
    Ingiliz bozması olduğun belli!
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay kafırı kafır
    Cevapla
  • Tarkan Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruhunu şeytana satmış bu vahhabi kalıntıları, önce elindeki kanı temizlesinler. İslam hukukunun ve şeriatın bu kadar alçakça ihlal edildiği bir ülke daha yok. Yıllardır ülke müslümanlarının Petrollerini emperyalistlere peşkeş çeken, yanlış yapan fakir fukaraları,dini hakkıyla yaşayan alimleri idam eden ama kral ailesinin her haltı işlerken sümenaltı eden bu ahlaksız gürüh Allah’ın onlara reva gördüğü cezadan kurtulamayacaklardır.
    Cevapla
  • mehmet tosun 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Islah etsin.Allah korusunda Helal içki çıkmasın.Yoksa Vay Müslümanlık halimize
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar kızlar ayrı Erkekler gençler ayrı bir yerde olarak eğlence yapılmalı. Bu sadece onlara biz Müslüman Türklere geçerli. Ahlaksızlık bizde de aldı başını gidiyor. Cehennem ateşi çok kötü çok. Allah'tan cc korkmak gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!
Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a operasyon darbesi! Tüm planı ABD'ye sızdırmışlar