ABD'den hava savunması olmayan ülkelere gözdağı!

Rus askeri uzman Mikhail Khodarenok, son zamanlarda ABD Deniz Kuvvetleri Deniz Piyade Kolordusuna bağlı helikopterle gerçekleştirilen 'fil yürüyüşlerinin' hava savunması olmayan ülkeleri korkutma çabası olduğunu söyledi

ABD'den hava savunması olmayan ülkelere gözdağı!
ABD'den hava savunması olmayan ülkelere gözdağı!
GİRİŞ 14.06.2019 17:03 GÜNCELLEME 14.06.2019 17:04
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta ABD ordusunun Kaliforniya eyaletindeki Deniz Kuvvetleri 16. Grubu'na bağlı, 2 düzine kadar MV-22B Osprey ve 16 adet CH-53E Sikorsky CH-53E Super Stallion helikopteri, havalanmadan önce pistte birlikte hareket ederek ''fil yürüyüşü'' yaptı.
 
 Konuya ilişkin RT'ye değerlendirmelerde bulunan  Rus Askeri Uzman ve emekli Rus Havacılık ve Uzay Kuvvetleri Albayı Mikhail Khodarenok öncelikle, ABD'nin dünyanın en büyük ve teknik olarak en iyi donatılmış deniz kuvvetlerine sahip olduğunu belirtti.
 
Ancak ABD'nin gözdağı verme çabasında olduğunu iler süren Khodarenok, ''Fil yürüyüşü hava gücünün etkileyici bir gösterisidir. Ancak ABD, büyük olasılıkla hava savunması olmayan ülkelere göz dağı verip korkutma çabasında.'' dedi.
 
 

 

 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 14
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    ebrehe nin fili emir gelince olduğu yerde çakılıp kalmıştı.
    Cevapla
  • Xye 4 yıl önce Şikayet Et
    Bize diyor alooooooo!!!
    Cevapla
  • DELULER 4 yıl önce Şikayet Et
    İstediği kadar fil yürüyüşü yapsın ayağını toprağa koyacak askerin olmadıktan sonra o helikopterler den inecek yeriniz mi var kuştan farkınız yok kuşların da bir sapanlık canı var.
    Cevapla
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruslarda aynı hristiyan alemide aynı Rusya s 400 satmaya çalışıyor çıkar meselesi gerçek bir savaş çıksa Türkiye’nin yanında duracak bir ülke yok bu katagoriye sözde müslüman arab ülkeleride dahil
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    fillerin ordusu ebabilleri çağırır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor