Uyarı geldi: İç çatışma sadece Rusya'ya yarar!

Gürcistan Devlet Başkanı Salome Zurabişvili, "Rusya bizim düşmanımız ve işgalcidir, bir kere daha söylemek isterim ki ülke ve toplumdaki parçalanma ve iç çatışma Rusya’dan başka hiç kimsenin çıkarına değil" dedi. Gürcistan Parlamento Başkanı İrakli Kobakhidze ise Azerbaycan'a gerçekleştirdiği resmi ziyareti yarıda kesti.

Uyarı geldi: İç çatışma sadece Rusya'ya yarar!
Uyarı geldi: İç çatışma sadece Rusya'ya yarar!
GİRİŞ 21.06.2019 14:16 GÜNCELLEME 21.06.2019 14:16

Gürcistan Devlet Başkanı Salome Zurabişvili başkent Tiflis'teki Parlamento binası önünde gerçekleştirilen protestolara ilişkin açıklama yaptı.

 

 

Gürcistan'da iç çatışmayı destekleyenlerin "Rus politikasını" destekleyenler olduğunu kaydeden Zurabişvili, "Rusya bizim düşmanımız ve işgalcidir bir kere daha söylemek isterim ki ülke ve toplumdaki parçalanma ve iç çatışma Rusya’dan başka hiç kimsenin çıkarına değil" dedi. 

Dün akşam saatlerinde Tiflis’te yapılan Ortodoks Parlamentolararası Genel Kurulu toplantısına katılmak üzere ülkeye gelen Rus heyet protesto edilmişti. 

 

 

Gürcistan Parlamento Başkanı İrakli Kobakhidze, Azerbaycan'a düzenlediği iki günlük resmi ziyaretini yarıda kesme kararı aldı. Parlamento Başkanının ofisinden yapılan açıklamada, Kobakhidze'ın Bakü'den Tiflis'e döndüğü belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”