İngiltere bu olayı konuşuyor: Boris Johnson'ın evine polis gitti!

İngiltere'de Muhafazakar Parti'de en fazla milletvekilinin desteğini alan lider adayı Boris Johnson'ın partneriyle birlikte yaşadığı evine Cuma gününün ilk saatlerinde polis çağrıldı.

İngiltere bu olayı konuşuyor: Boris Johnson'ın evine polis gitti!
İngiltere bu olayı konuşuyor: Boris Johnson'ın evine polis gitti!
GİRİŞ 22.06.2019 17:29 GÜNCELLEME 22.06.2019 17:29

Polisi, evden gelen bağrışmaların ardından komşuları çağırdı. Guardian gazetesi, partneri Carrie Symonds'ın Johnson'a "Bırak beni" ve "Evimden çık" derken duyulduğunu yazdı.

BBC'ye bilgi veren Londra Polis Teşkilatı, evde bulunan herkesle konuştuklarını ve herkesin güvende olduğunu belirtti. Johnson'ın sözcüsü ise "Yorum yok" dedi.

İngiltere'de Başbakan Theresa May'in istifasının ardından Muhafazakar Parti yeni liderini seçiyor. Parti lideri seçilecek kişi Başbakanlık koltuğuna da oturacak. Guardian gazetesi, Johnson'ın komşusunun önce bir kadın çığlığı, ardından da "çarpma ve vurma" sesleri duyduğunu ve sesleri kaydettiğini yazdı.

Guardian, dinledikleri ses kaydında Johnson'ın evi terk etmeyi reddettiği ve Symonds'a "Laptopumun başından kalk" dediğinin; ardından da gürültülü bir çarpma sesinin duyulduğunu aktardı. Symonds'ın Johnson'a kanepesini kırmızı şarapla mahvettiğini söylediği ve ardından da "Hiçbir şeyi umursamıyorsun çünkü şımarıksın. Parayı veya başka bir şeyi umursamıyorsun" dediği belirtiliyor.

KAYNAK: BBC TÜRKÇE
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız