Tüm dünyayı etkilemişti! Yeniden başlıyor

ABD Devlet Başkanı Donald Trump ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, iki ülke arasında ticaret görüşmelerini yeniden başlatma konusunda uzlaştı.

Tüm dünyayı etkilemişti! Yeniden başlıyor
Tüm dünyayı etkilemişti! Yeniden başlıyor
GİRİŞ 29.06.2019 21:36 GÜNCELLEME 29.06.2019 21:38
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Çin haber ajansı Şinhua'da yer alan haberde, Japonya'nın Osaka kentinde düzenlenen G-20 Zirvesinde Trump ve Şi'nin bir araya geldiği ve iki liderin 1 saatten fazla süren görüşme yaptığı kaydedildi.

 

 

Trump ve Şi'nin, ABD ve Çin'i ortaklaşa geliştirme konusunda hemfikir olduğuna işaret edilen haberde, ayrıca iki liderin ABD ve Çin arasında ekonomik ve ticari istişarelerin eşitlik ve karşılıklı saygı temelinde yeniden başlatılması konusunda anlaştığı vurgulandı.

YENİ EK TARİFELER OLMAYACAK

 

 

ABD'nin, Çin'e yönelik yeni ek tarifeler uygulamayacağının altı çizilen haberde, iki ülkenin ekonomi ve ticaret müzakere ekiplerinin belirli konular üzerinde çalışacağı ifade edildi.

G-20 Zirvesi marjında Çin Devlet Başkanı Şi ile görüşen Trump, 2017 yılında Çin'e gerçekleştirdiği ziyareti "hayatının en sıra dışı seyahatlerinden biri" olarak tanımlamıştı.

Trump, "ABD-Çin iş birliği ayrılıktan iyidir, diyalog zıtlaşmadan iyidir. Aslında (anlaşmaya) çok yakındık fakat bir şeyler oldu ve o süreç biraz koptu, şu anda biraz daha yaklaşıyoruz." diye konuşmuştu.

YORUMLAR 14
  • abdullah1 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu alçağın mimiklerine bakın 5000 yıllık medeniyeti olan çin olsun İran olsun asya medeniyetleri olsun Anadolu ve mezopotamya olsun nasıl tepeden bakıyor.
    Cevapla
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Soysuz şakraban yaratık artık yolun sonunu görmüşse benziyorsun, inşallah sonun, beter olur
    Cevapla
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD Trump la nihayet itibarını kaybettiğini farketti, onun için artık itibar ve çöküşü durdurmak için çıkış arıyorlar Başta bazı Arap devletleri, Dünya devletleri her konuda Trump ve ekibini yok saymalı ve birleşik devletleri muhatap almalıdır. Rusya, Çin ,Türkiye, Katar Ortadoğu'da insanlık adına doğru işler yapıyorlar...Barış için mücadele eden dört ülke kazanacak ABD çökecektir.
    Cevapla
  • Naim 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd geri vites
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık amerikanın eski gücü yok, bu tip U dönüşlerini daha çok göreceğiz ama asıl görmek istediğimiz çöküşleri...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Yeni tasarruf tedbirleri açıklandı
Bakan Işıkhan duyurdu: 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı