Trump’ın damadından ‘yüzyılın’ tehdidi

Filistin'i yok etmeye programlı ‘Yüzyılın Anlaşması’nın mimarı Jared Kushner, sözde barış planı için yeni adımlar atacaklarını söyledi. Bahreyn’deki çalıştayı boykot eden Filistin’in ‘stratejik hata’ yaptığını savunan Kushner “Eğer çılgınca şeyler söylemeyi bırakıp olaya dahil olurlarsa fırsat olduğunu görecekler” sözleriyle ihanet planı içindeki tehdidi gizlemeye çalıştı.

Trump’ın damadından ‘yüzyılın’ tehdidi
Trump’ın damadından ‘yüzyılın’ tehdidi
GİRİŞ 05.07.2019 08:29 GÜNCELLEME 05.07.2019 08:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Filistin'e dayatılan sözde barış ‘Yüzyılın Anlaşması’nın mimarı olan ABD Başkanı Donald Trump’ın başdanışmanı Jared Kushner, ihanet planını kabul etmeyen Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Filistinlileri üstü kapalı bir biçimde tehdit etti.

 Axios haber sitesine mülakat veren Kushner, Filistin tarafının Bahreyn’de 25-26 Haziran’da düzenlenen Yüzyılın ihanetinin ekonomik ayağının görüşüldüğü çalıştaya katılmamasını ‘stratejik bir hata’ olarak nitelendirdi.

Filistinlilerin bu süreçten zararlı çıkacağını savunan Kushner, “Filistin yönetimi için kapı her zaman açık. Trump, Filistin Başkanı Abbas’ı seviyor.  Eğer çılgınca şeyler söylemeyi bırakıp masaya otururlarsa ona bunu deneme fırsatı vermek istiyoruz” diye konuştu. 

YORUMLAR 12
  • İslam Nur 4 yıl önce Şikayet Et
    Slm.hey kâfir siz bütün yardımları Filistine askıya aldınız şimdi utanmadan barış ve ekonomideki söz ediyorsunuz ve rezil haydutlar...bütün bunlar vahşi hiyena gibidirler inanmayın bunlara...İslam ümmeti uyanmali gafleten ve yardımcı olmalı Filistine ve bütün mazlumlara..ve selâm
    Cevapla
  • Trabzonlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeytana hizmet edenler. Sizler ehli sünnet hayrına birşeymi yaparsınız. Siz Allahın tuzağına düşeceksiniz.Zannetmeyin bu böyle gidecek.
    Cevapla
  • mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    Batı hiç bir zaman adil olmamıştır bunlara inanmamak gerekiyor bu plan tamamen filistini yok etme plânıdır
    Cevapla
  • muşlu 4 yıl önce Şikayet Et
    yavuz hırsız ev sahibini bastırır sen ve butun ailen kişnersiniz at hırsızları
    Cevapla
  • selahaddin 4 yıl önce Şikayet Et
    pis siyonistler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"