Kral Selman, İngiliz Bakan ile görüştü!

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, İngiltere Maliye Bakanı Philip Hammond'ı Cidde'deki Selam Sarayı'nda kabul etti.

Kral Selman, İngiliz Bakan ile görüştü!
Kral Selman, İngiliz Bakan ile görüştü!
GİRİŞ 07.07.2019 18:20 GÜNCELLEME 07.07.2019 18:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, İngiltere Maliye Bakanı Philip Hammond'la bir araya geldi. Suudi Arabistan'ın Cidde kentindeki Selam Sarayı'nda gerçekleştirilen görüşmede, Suudi Arabistan ve İngiltere arasındaki ekonomik, siyasi işbirliklerinin geliştirilip güçlendirilmesinin önemi ve Suudi Arabistan 2030 vizyonu değerlendirildi.

 

Ayrıca, "İran'ın deniz taşımacılığına yönelik tehditleri, iki ülke arasındaki güvenlik işbirliği ile bölgesel gelişmeler" gözden geçirildi.

Toplantıda Suudi yetkililer, Suudi Arabistan İçişleri Bakanı Prens Abdülaziz bin Suud, Suudi Devlet Bakanı ve kabine üyesi Musaed el Ayban, Dışişleri Bakanı İbrahim el Assaf ve Ekonomi Bakanı Muhammed el Cedan hazır bulundu.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • abdulhamid 4 yıl önce Şikayet Et
    ne krali lan .! sen sadece siyonizim iti olabilirsin baska bisey degil .
    Cevapla
  • fghjop 4 yıl önce Şikayet Et
    iran falan bahane sadece ingiltere maliye bakanı arabistanı abd gibi para almaya süt gibi sağmaya gitmiştir arabistana kesinlikle arabistana para almaya gitmiştir yoksa sizi irana karşı korumayız demiştir ingiliz bakan
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Orta doğunun kanseri ingiletere dir. Tedavi yollarını kapatan İsraildir. İsrail ve Ingiltere Orta doğuda silinmediği sürece Müslümanlara asla huzur gelmez. Ey Müslümanlar uyanalım artık. Bu kuzu postuna bürünmüş canavarları silip atalım. Bunlar Afrikaya acımıyor sana hiç acımaz ey Suudi Arabistan. Uyan ve ebu lehep ebu cehil anlayışları yakın gitsin.
    Cevapla
  • Feti Karataş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sudi kral ancak amerikanin bir bakanı seviyesindedir sömürge olduğu vergi verdiği itaat ettiği aşikardır Yüce Allah Azze ve celle tuzak kuranların en hayırlısıdır. Kurdukları tuzakta boğulacaklar evelallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...