S-400 uçağında büyük sürpriz: Gizli diplomasiyle Türkiye'ye iniş yaptı

İlk sevkiyatta sadece füze ve rampasının gelmesi planlanıyordu. Ancak Doğu Akdeniz'deki krizin tırmanmasının ardından yürütülen diplomasi trafiği sonucu, S-400'ün radar sistemi de Türkiye'ye geldi.

GİRİŞ 12.07.2019 13:40 GÜNCELLEME 12.07.2019 15:01
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

S-400 hava savunma sistemlerinin ilk parçalarını taşıyan uçaklar bu sabah 10.20 itibarıyla Ankara'da Mürted Havalimanı'na indi. Aylardır ne zaman geleceği konuşulan S-400 sevkiyatına ilişkin önemli bir detay ortaya çıktı.

 

 

Habertürk'ren Çetiner Çetin'in haberine göre, ilk sevkiyatta sadece füze ve rampa parçalarının gelmesi bekleniyordu. Radar sistemi ise kurulumun ardından gelecekti. Ancak Doğu Akdeniz'deki gelişmelerin ardından yürütülen yoğun diplomasi trafiği sonucu S-400'ün radar sisteminin de getirildiği öğrenildi.

YORUMLAR 86
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    Kritik bir zamanda atilmis dogru bir adim olduguna inaniyorum, hayirlisi olsun.
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendiden Allah cc Razı Olsun. Onların, Vatan-Millet- Bayrak- İslam Muhabbetleri ile bu güce erdik. Sağ olsunlar, Var olsunlar.
    Cevapla
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeize yapılan bu Hizmet den dolayı başta Reise ve Yardımcılarına danışmanlarına, Ülkemizin geğerli evlatları olan Bakanlarımız ile Millet Vekillerimize çook Teşekkürler ederiz. Hepinizin adı saygı ve sevgi ile tarih de konuşulacak.
    Cevapla
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    düşmana uyku yok artık.
    Cevapla
  • fedakar 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun varolsun Türkiye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor