Sosyal medyadan ilan ettiler! 51. Bölge'yi basacağız

51. Bölge'ye akın edeceğini açıklayan 750 binden fazla ABD'liye Hava Kuvvetleri'nden uyarı geldi. Yapılan açıklamada, 'ABD Hava Kuvvetleri Amerika ve varlıklarını korumaya hazır.' ifadelerine yer verildi.

Sosyal medyadan ilan ettiler! 51. Bölge'yi basacağız
Sosyal medyadan ilan ettiler! 51. Bölge'yi basacağız
GİRİŞ 14.07.2019 15:09 GÜNCELLEME 14.07.2019 15:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

ABD Hava Kuvvetleri'nin Navada Çölü'nde bulunan özel bölgesi ''51. Bölge (Area 51)'' ilginç bir etkinlikle ülke gündeminde.
 
Twitter'dan örgütlenerek 51. Bölge'ye baskın yapmaya hazırlanan 750 bin meraklı, gizemli bölgede dünya dışı varlıklara veya onlara ait izlere rastlayabileceğine inanıyor.
 
Birçok çevre Twitter'da #Area51memes başlığı altında toplanarak baskın yapmakla ilgili paylaşımlarda bulunanların şaka yaptığına inansa da, Pentagon durumu ciddiye alarak baskın yapacağını iddia edenleri uyardı.
 
''AMERİKA'YI KORUMAYA HAZIRIZ''
 
Navada Çölü'ne yönelik 750 bin kişilik bir akını ciddi bir tehdit olarak değerlendiren Pentagon konuya ilişkin bir açıklama yaptı.
 
Hava Kuvvetleri Sözcüsü Laura Mcandrews açıklamasında, ''Birileri ABD Hava Kuvvetleri'ne ait bölgeye girmeleri için insanları cesaretlendirmek istiyor. Hava Kuvvetleri, Amerika ve varlıklarını korumaya hazır.'' ifadelerini kullandı.
 
51. BÖLGE
 
Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'ne ait olan 51. Bölge, Las Vegas'ın 153 km kuzeyinde, Groom Gölü yakınında olup Nevada Test Sahası ve Nellis Hava Kuvvetleri sahası'yla çevrelenmiştir.
 
Bilindiği kadarıyla uçak ve düşman silahları inceleme, analiz etme ve araştırma merkezi olarak kullanılan alandır. Yeni uçakların da test ve geliştirme yeri olarak da kullanıldığına inanılmaktadır.
 
Ancak bölge hakkında 'dünya dışı varlıkların olduğu' iddiaları yıllarca gizemini korudu. Öyle ki, bölgeyle ilgili uzaylı söylentileri, filmlere ve kitaplara konu oldu.
 

 

 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 8
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    şeytanla iletişime girdikleri yer diye biliyorum
    Cevapla
  • İnanan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu üssün içi 90 lı yıllarda boşaltılıp ABD hava kuvvetleri komutanlığı na verildi. Şimdi ileri teknoloji ve uzaylılar gibi değişik teknolojiler yeni üs 54. Bölgeye (S4 de denir) taşındı. Yani millet boşuna gidiyor 51. Bölge ye 51. Bölgede 5-10 yıl sonra çıkacak teknolojileri oda deneyip piyasaya sürüyorlar. Ayrıca gizli Ay Mars ve uzay projeler buradan yönetiliyor
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğrudur 30-40 yıl öncesine kadar uzaylı üssü burası ama herkes öğrenince yeni üsleri olan 54. Bölgeye yer altından taşıdılar şimdi 51.bölge hava kuvvetleri komutanlığı na verildi uçak ve ileri teknoloji araştırma su yapıyorlar
    Cevapla
  • hıghlander 4 yıl önce Şikayet Et
    Harekete geçin!.
    Cevapla
  • altair 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah birbirlerini yerler bu kefereler bizimle uğraşacak zamanlari olmaz
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani ABD vatandaşları o bölgeye girmeye kalkarsa kendi insanlarını vuracak bunlar ? Bu kadar önlem alındıysa bu 51. Bölgede bişeyler dönüyor demektir. Allah bilir ne deneyler yapıyorlar orada
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın bişeyler var orda ondan bu kadar önlem alıyorlar. Uzaylı muzaylı falan diyorlar ama ben pek sanmıyorum bunlar insanlar üzerinde deneyler yapıyor olabilirler
    Cevapla
  • uğur 4 yıl önce Şikayet Et
    51. bölgeye izinsiz abd başkanı dahi giremez, kimden izin alacak dersen dünyayı yöneten mason ailelerinden.bu ailelerden 3 tanesi amerikanın ilk kurucu anayasasına imza atan 40 kişiden 3 ünü teşkil eder...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez