Eve giren yılan ile köpeklerin ölümüne kavgası kameralara yansıdı

Filipinler'de evin bahçesine giren yılan ile evin iki köpeğinin ölümüne mücadelesi kameralara yansıdı. Evde bulunan bebeğin uyuduğu sırada yaşanan olayda şans eseri bebek yara almadan kurtuldu.

GİRİŞ 24.07.2019 21:25 GÜNCELLEME 24.07.2019 21:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Filipinler'in Kidapawan şehrinde geçen cuma günüanne ve babasıişte olan bir yaşındaki Skye isimli kız evde uyuduğu sırada evin ön bahçesine bir kobra yılanı girdi.

 

 

BİR KÖPEK ÖLDÜ, DİĞERİ ZEHİRDEN KÖR OLDU

Yılanı gören evin iki köpeği yılana saldırarak durdurmaya çalıştılar. Bir kaç dakika süren boğuşma sonrası köpeklerden bir tanesi, yılanın ısırması sonucu öldü. Yılanın zehrini gözlerine fırlattığı diğer köpek ise her iki gözünü kaybetti. Yılan ise iki dakika süren boğuşma sonrası bir süre hareketsi kalıp öldü. 

 

 

"NASIL TEŞEKKÜR EDECEĞİMİ BİLEMİYORUM"

Skye'nin babası Jaime Selim, eşi ile iş çıkısı eve geldiklerinde evde bulunan yardımcılarının kendilerine meydana gelen olayı anlattığını evin güvenlik kameralarına bakınca büyük bir şaşkınlık yaşadığını söyledi. Baba, Selim, çocuğunun hayatını kurtaran köpeklere nasıl teşekkür edeceğin bilmediğini söyledi. 

YORUMLAR 7
  • musa04 4 yıl önce Şikayet Et
    köpek bu kadar sadik peki icimizdeki itler ne yapiyor lütfen birdaha bozuk hain zihniyetlilere kopek demeyin hakaret olur kopek bile bu hainleden sereflidir
    Cevapla
  • musa 4 yıl önce Şikayet Et
    Şans eseri tabirini kullanmayın artık. Allah İn izni ile olmuş
    Cevapla
  • garib 4 yıl önce Şikayet Et
    köpeğe teşekkür, heralde havlaması gerekir
    Cevapla
  • gerçekci 4 yıl önce Şikayet Et
    köpekler sahipleri için bu kadar sadık iken yedikleri ekmeğin hakkını canları pahasına.. ya bizler sahibimize ( Yaradanımıza ) bir Müslüman olarak ne kadar sadığız?
    Cevapla
  • recep 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen çok doğru bunu düşünen kaç kişi var acaba.. bi köpeğin sahibine sadıklığı kadar bizim yaradana karşı sadıklığımız cok az hemde sayısız nimet karşılığında .. acı verici :(
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    köpekler uyuyan küçüğün hayatı için kendilerini feda etmiş açıkcası.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi