Ermeni basını Türk nefretini açıkça itiraf etti!

Armenian Weekly, dün geçtiği haberde Türkiye için "istikrar bozan" ve "savaş çığırtkanı" ifadelerini kullandı. Gazete, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki doğalgaz rezervlerini "sömürmeye" çalıştığını iddia etti.

Ermeni basını Türk nefretini açıkça itiraf etti!
Ermeni basını Türk nefretini açıkça itiraf etti!
GİRİŞ 27.07.2019 14:03 GÜNCELLEME 27.07.2019 14:10
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Doğu Akdeniz'de doğalgaz varlığının 10 yıl kadar önce fark edilmesinin ardından; Lübnan, Mısır, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Yunanistan ve İsrail'in doğalgaz arama çalışmalarının başladığını aktaran gazete, Kıbrıs'taki Türk varlığını hiçe sayarak, Türkiye'nin sondaj faaliyetlerinin ise illegal olduğunu söyledi.

 

 

GAZETEDEN ART ARDA İFTİRALAR: İŞGALCİ, İSTİKRAR BOZAN, SAVAŞ ÇIĞIRTKANI...

Ermeni gazetesi, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de doğalgaz aramasını problem olarak nitelendirirken, Türkiye'nin Kıbrıs'ı "işgal" ettiğini savunacak kadar ileri gitti. Ermeni yayın kuruluşu, Türkiye'yi "istikrar bozan" ve "savaş çığırtkanı" taraf ilan etti.

 

 

Gazete, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin Akdeniz doğalgazının meşru sahibi olduğunu söyleyerek, Kıbrıs'taki Türk varlığını hiçe saydı.

ERMENİLER DE S-400 HAZIMSIZLIĞI YAŞIYOR

Doğu Akdeniz'deki anlaşmazlığın Türkiye'nin Batı ile ilişkileri germesinden kaynaklandığı yorumunda bulunan Armenian Weekly, buna örnek olarak Türkiye'nin egemenlik haklarını kullanarak S-400 sistemlerini satın almasını gösterdi.

ARMENIAN WEEKLY'DEN "SÖZDE" DETAYLI ANALİZ

Gazete, Türkiye'nin egemenlik haklarını kullanmak istemesi üzerine uluslararası siyasette oluşan tüm bu anlaşmazlıkları Türkiye'yi "bölgedeki istikrarı bozmak"la suçlayarak açıklamaya çalıştı.

"TÜRKİYE YUNAN ADASI 'ÇALMAK' İSTİYOR"

İftiradan beslenen Armenian Weekly, Türkiye'nin Yunan hava sahasını ihlal ettiğini iddia ederek, "Çünkü Türkler bazı Yunan adalarını çalmak istiyor" sözleriyle akılalmaz suçlamalarına devam etti.

"TÜRKİYE'YE İFTİRA ATALIM Kİ ERMENİ LOBİ FAALİYETLERİ FAYDA GÖRSÜN"

Haberi, "Osmanlı döneminden ve önceki dönemlerden beri Türklerin ellerinden acı çeken diğer gruplarla birlikte, Türkiye'nin devam eden, istikrar bozan yanlış davranışlarını ortaya çıkarmak ve açıkça duyurmak lobi faaliyetlerimiz için çok önemlidir. Türkiye'nin istikrar bozan kötü davranışları hakkında bilinci arttıralım, Türkiye'ye çok daha az affedici bir tutumla yaklaşalım ki Ermeni davası hakkında yapılan lobi faaliyetleri tüm başkentlerde köklerini iyice salsın" sözleriyle bitiren Armenian Weekly, Ermenistan'ı dış politikada görünür kılmanın yollarını, Türkiye'ye iftira atmakta buldu.

KAYNAK: HABER 7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 105
  • Asım 4 yıl önce Şikayet Et
    Gören de bizi abd kıyılarında petrol arıyor sanacak.
    Cevapla
  • deli..dolu 4 yıl önce Şikayet Et
    burada yorum yazan büyüklerim arkadaşlar ve gerek ermeniyan olsun gerek yunan bunlar kendi başına hareket edemez soluk dahi alamaz ikiside kukla piyon kabileler abd batı ab ile nato ne derse onu söylerler yazarlar çünkü bağımsızlıklarını kaybettiler Namus haysiyet Onur hepsi batının ab nato'nun elinde altında istedikleri kadar yazsın cizsin bağırsın hepsi pla pla pla kendisine güvenen ülke varsa buyursun gelsin HODRİ MEYDAN ister batı ister ab isterse nato hem yeni Yerli ve Milli füzelerimizi bombalarımızı test etmiş oluruz..,,
    Cevapla
  • Nefer 4 yıl önce Şikayet Et
    Ermeniler tarafından katledilen şehitlerimiz ile ilgili tarihi çalışmalar yapıp dünya ya duyuralım turkiyeye gelen turistlere bu konuda yazılı görsel bilgiler verelim , BM de gündeme getirelim. Karabağ katliamını tüm dünyaya anlatalım. Yakaladınız ermenileri derhal sınır dışı edelim.Ermenistan sınırına 3. Ordu komutanlığı karargah ve birliklerini yerleştirelim. Ermenistan tarafını çok iyi takip etmemiz gerekir. PKK nin asıl faaliyetlerinin ermenistan sınırından ülkemize geleceğini düşünerek bu ülkedeki pkk faaliyetlerini iyi izlememiz gerekir. Ermeni görsel ve yazılı medyasında ki iftiralara karşı hukuk nezninde davalar açalım.
    Cevapla
  • Madem ki ermenisin 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır aynısınız
    Cevapla
  • üstün can 4 yıl önce Şikayet Et
    100 bin kacak ermeniyi yakalayip gönderin ülkeden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!