Iraklı Şii liderden sert tehdit! Sonları Saddam gibi olacak

Iraklı Şii lider Hadi El Amiri, Baheryn'i son gerçekleşen idamlar sebebiyle tehdit etti. Şii lider, "Sonları Saddam Hüseyin gibi olacak" dedi.

Iraklı Şii liderden sert tehdit! Sonları Saddam gibi olacak
Iraklı Şii liderden sert tehdit! Sonları Saddam gibi olacak
GİRİŞ 29.07.2019 14:07 GÜNCELLEME 29.07.2019 14:07

Iraklı Şii lider Hadi El Amiri, Bahreyn'i gerçekleşen son idamlar nedeniyle tehdit etti. Hadi El Amiri, "Sonları Saddam Hüseyin gibi olacak" dedi.

 

 

Hadi El Amiri, “Bugün, bu mübarek iki gencin ebedi hayatlarının başlangıcı ve aynı zamanda Bahreyn'in  sonunun başladığı gündür”  dedi.

El Amiri, “Sonları da Saddam, Kaddafi ve kendi ülkelerine ihanet eden yabancıların ajanları gibi olacak” diyerek Bahreyn'i tehdit etti.

 

 

Bahreyn ülkede İran adına faaliyette bulunan 3 kişiyi suçlu bularak idam etmişti.Ali El Arab ve Ahmed El Mullali de dahil üç kişi, Bahreynli yetkililer tarafından “İran'dan emir alarak” 2017 yılında Emniyet müdürüne suikast düzenlediği gerekçesiyle suçlu bulundu.

Hadi El Amiri, İran-Irak savaşında kendi ülkesine karşı İran saflarında savaşmıştı. El Amiri'nin de aralarında bulunduğu Iraklı Şii milisler, ABD'nin işgaline karşı direnmemişlerdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk