Kral Selman'ın acı günü! Böyle görüntülendi

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in ağabeyi Bender bin Abdulaziz, geçtiğimiz gün 96 yaşında hayatını kaybetmişti. Suudi Arabistan Kralı, Prens Bender bin Abdulaziz’in cenaze törenine katıldı. Törende Prens Selman'da yerini aldı. Prens Bender bin Abdulaziz'in naaşı Mekke’deki el-Adl Kabristanı’na defnedildi.

Kral Selman'ın acı günü! Böyle görüntülendi
Kral Selman'ın acı günü! Böyle görüntülendi
GİRİŞ 30.07.2019 14:07 GÜNCELLEME 30.07.2019 14:08
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, dün yatsı namazından sonra Mekke’deki Harem-i Şerif’te düzenlenen Prens Bender bin Abdulaziz’in cenaze törenine katıldı.

 

 

Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın da katıldığı cenaze töreninde ayrıca Prens Ahmed bin Abdulaziz de katılanlar arasında yer aldı.

 

 

Suudi Arabistan Kralı Mekke’ye ulaştığında, Riyad Valisi Prens Faysal bin Bender bin Abdulaziz, Prens Mansur bin Bender bin Abdulaziz ve merhumun diğer oğulları tarafından karşılandı.

Prens Bender bin Abdulaziz’in cenaze törenine ayrıca Mekke Valisi Prens Halid el-Faysal bin Abdulaziz, Prens Halid bin Fahd bin Halid, Cazan Valisi Prens Muhammed bin Nasır bin Abdulaziz, Prens Mansur bin Suud bin Abdulaziz ve çok sayıda üst düzey yetkili katıldı.

Prens Bender bin Abdulaziz'in naaşı Mekke’deki el-Adl Kabristanı’na defnedildi.

YORUMLAR 24
  • jamoka 4 yıl önce Şikayet Et
    Dert etmiyorlar.Bunlar acımasız.Bunlar bu dünyaya tapmışlardan. Onlar değilmi filistinin bitmesi için israil ve abd ile kol kola olan.Onlar deyilmi yemeni bombalayan.Onlar değilmi pkk ypg daişe destek veren.onlar değilmi ebu kubeys dağını yok eden. osmanlı kalıntılarını yokeden.katarı türkiyeyi iranı yemeni sudanı v.s. hazmedemeyen. abd israil suud el ele.
    Cevapla
  • Alayı abdulaziz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu aileyi komple Suudi arabistan'dan söküp atmadıkça İslam dünyası huzur bulmayacaktır. Cemal kaşıkçıya yaptıklarının aynısı nı yapmak gerek bunlara kısasa kısas yani
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Göstermelik iki rekat namaz !! Suudi Arabistan’ın sahipleri bunlar! Saudi ailesi ! İngilizlerin yalakasıydı. İngilizler bundan sonra Arabistan’ı Saudi ailesinin ellerine teslim ediyoruz demişler ve Saudi Arabia olmuş ülkenin adı! O yüzden bu kadar zenginler bütün yeraltından çıkanlara sahipler topraklar onların çünkü. 100 tane lüks yat alsa bile para arkadan oluk oluk geliyor! Nehir gibi akıyor! Ölmeyeceklermiş gibi yaşıyorlar
    Cevapla
  • Ertuğrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm hak cennet cehennem baki. Ahiretteki sorguyu düşünmeye başladıysa iyiye işaret ama paracıklarını düşünüyorsa ateş çağırıyor
    Cevapla
  • gakko 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah alayizin belesini verecek merak etmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı