ABD'de kanlı saldırı! Çok sayıda yaralı var

ABD'nin Chicago kentinde düzenlenen silahlı saldırılarda 14 kişinin yaralandığı açıklandı.

ABD'de kanlı saldırı! Çok sayıda yaralı var
ABD'de kanlı saldırı! Çok sayıda yaralı var
GİRİŞ 04.08.2019 21:15 GÜNCELLEME 04.08.2019 21:37
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bölgede yayın yapan Chicago Sun-Times gazetesinin haberine göre saldırı kentin batı yakasındaki Douglas Park bölgesinde, kimliği belirlenemeyen silahlı bir kişinin siyah bir araçtan ateş açmasıyla gerçekleştiği belirtildi.

 

 

3 AYRI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ

Yerel polis tarafından yapılan açıklamada ise kentte Cuma gününden bu yana 3 ayrı saldırı gerçekleştiği hatırlatılarak, saldırılarda 3 kişi öldüğünü ve 37 kişinin de yaralandığını bildirdi.
 
Bugün sabah saatlerinde Ohio eyaletinin Dayton kentinde bir barın yakınında düzenlenen silahlı saldırıda 9 kişi hayatını kaybetmişti.
 
ABD'nin Teksas eyaletinde dün gece El Paso kentindeki bir alışveriş merkezinde düzenlenen silahlı saldırıda 20 kişi yaşamını yitirmiş, 26 kişi yaralanmıştı.

 

 

YORUMLAR 17
  • ugur btn 4 yıl önce Şikayet Et
    Rüzgar eken fırtına biçer
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin güvenli bölge oluşturmasına tekabül etmesi sizce manidar değil mi. boyle bir vakte denk gelmesi olabilir mi.
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi daha fazlaaa trump baya zor durumdaaa
    Cevapla
  • bilall 4 yıl önce Şikayet Et
    hangi dindenmiş bu katiller
    Cevapla
  • hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    Saldırının arkasında kim çıkartılacak. Müslüman bir Türk mü? Iraklı mı? İranlı mı? Arkasında hangi operasyonlar için bu saldırı sebep gösterilecek. Düşünmek lazım. Bir kere insanımızın sinema aklı ile Amerika Özgürlükler Devleti, rüya ülke kavramlarından uzaklaşması lazım. Amerika bir Korku İmparatorluğudur. Kendini korumak için insanını harcayıp işte bunlar yaptı deyip kamunun ve organların desteği ile istediği ülkeye saldırmaktan çekinmez. Yakar, yıkar ve yok eder. Bir de imza atar dünya barışı için demokrasi getirdim. Bunların ipiyle kuyuya inilmez...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt